Medya
28 Kas 2017 11:56 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 01:49

Yeni Şafak yazarı Cübbeli Ahmet Hoca'yı bombaladı: Oyna devam!

Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçaslan, Cübbeli Ahmet'in kendisini cennetlik ilan etmesine karşı açtı ağzını yumdu gözünü.

Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçaslan bugünkü köşe yazasında Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'yü sert şekilde eleştirdi. İsmail Kılıçaslan, "Cübbeli Ahmet’in ‘kendisinin cennetlik olduğuna dair’ başkasının gördüğü bir rüyayı anlatırkenki iştahını görünce rüya konusundaki bütün iştahım kaçtı" ifadelerini kullandı

Kılıçaslan'ın "Oyna devam" başlığıyla yayımlanan yazısının ilgili bölümü şu şekilde:

Oyna devam.

Bize öğretenler ‘rüya ile amel edilmez’ diye öğretmişlerdi; lakin ‘bir amel meselesi’ni geçip neredeyse bir itikat meselesi haline dönmüş durumda rüya. Cübbeli Ahmet’in ‘kendisinin cennetlik olduğuna dair’ başkasının gördüğü bir rüyayı anlatırkenki iştahını görünce rüya konusundaki bütün iştahım kaçtı.

‘Kendisini cennetle müjdelenmiş addederken diğerlerine de yanmaz kefen pazarlaması kaç puan?’ diye sordum kendi kendime. Ama bütün sorularım gibi bu sorum da boşlukta kalır. Zira Farabi ve İbn Sina gibilere ‘kâfir’ diyen; kendilerine de cennetten başkasını layık görmeyen, hatta cenneti kendisinden başkasına layık görmeyen bu büyük âlimlerimize dokunmak nedense ‘aşırı tehlikeli’ bu ülkede.

O yüzden, oyna devam.  

Cübbeli Ahmet'in kendisini cennetlik ilan ettiği video internet dünyasında paylaşım rekorları kırmıştı.

İşte o anlar: