Televizyon
21 Tem 2014 17:01 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:29

Yeni komedi filmi Figüran'ın çekimleri başladı! (Medyaradar/Özel)

Survivor yarışmasına katılan Serenay Aktaş'ın da rol alacağı iddialı komedi filmi Figüran'ın çekimlerine start verildi.

Başrollerinde Ceyhun Fersoy, Serenay Aktaş, Ferdi Kurtuldu, Erdal Cindoruk, Cem Kılıç,Mehtap Bayrı, Umut Oğuz, Veysel Diker, Ümit Yesin, İrfan Kangı , Miraç Bayramoğlu ve kalabalık bir oyuncu kadrosunun yer aldığı iddialı komedi filmi  Figüran sezonun iddialı filmleri arasında yer alıyor.
Survivor’a katıldıktan ve orada iyi bir performans sergiledikten sonra ilk anlaşmasını Figüran filmiyle yapan Serenay Aktaş, flmde tanınmış bir dizi ve sinema oyuncusunu canlandıracak.

Bosphorus Film Makers /Aytekin Mert’in yapımcılığını üstlendiği, Bosphorus Film Senaryo’nun yazdıkları ve çekimlerine İstanbul'da başlanan filmi Tolga Çetin yönetiyor. Kalabalık bir oyuncu kadrosuna sahip olan filmin konusu ise kısaca şöyle:

Dünyanın en beceriksiz ve en sakar figüranı Mutlu, eşsiz bir senaryoya sahip olduğunu ve başrol oynayacak kadar yetenekli bir aktör olduğunu düşünmektedir. Olabildiğince sakar fakat bir o kadar da samimi hareketleriyle setin altını üstüne getiren Mutlu ve  yine setlerde ışık asistanlığı yapan ev arkadaşı Cempo, mesleklerinde en üste çıkmak için, kendi senaryolarını çekmek istemektedirler... Bu planlarını hayata geçirmek için, Mutlu’nun figüranlık yaptığı dizinin başrol oyuncusu Pelin Şafak’ı kendi projelerinde oynatabilmek ve dikkatleri üzerlerine çekmek istemektedirler. İki kafadarın bu arada projelerini yapımcı yapımcı dolaştırmaları Pelin’i filmlerinde oynaması için ikna çabaları komik bir dille sinema izleyicisine anlatılacak.