Gündem
12 Şub 2018 15:55 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:00

Yeni bir radyo kanalı yayına başladı! (Medyaradar/Özel)

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi çatısı altında kurulan Üsküdar Üniversitesi Radyosu ÜÜ Radyo, yayına başladı.

Prof. Dr. Nevzat Tarhan, “Psikoloji Sohbetleri” programında aile ve ikili ilişkilerde doğru iletişime dair önemli paylaşımlarda bulunacak. Meraklıları ise adli bilimler uzmanı Prof. Dr. Sevil Atasoy ile “Karanlığa Yolculuk” a çıkacak.

Üsküdar Üniversitesi Radyosu ÜÜ Radyo, yayın hayatına başladı. Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi çatısı altında kurulan radyo, öğrencilere uygulama imkanı sunarken alanında uzman isimleri de dinleyiciler ile buluşturacak.

“Psikoloji Sohbetleri” nde psikolojiye dair her şey ele alınacak

Üsküdar Üniversitesi Rektörü, Psikiyatrist Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın konuk olacağı “Psikoloji Sohbetleri” programında çiftler arasında sağlıklı ve doğru iletişim konuları ele alınacak. Programda radyocu Ahmet Eren, Salı günleri 22:00-00:00 saatleri arasında Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile söyleşi yapacak. Tekrarı Cuma günleri 22:00-00:00 arasında gerçekleşecek programda evlilik öncesi ve sonrası sağlıklı iletişim, bireysel gelişim, koruyucu ruh sağlığı konuları masaya yatırılacak.

Prof. Dr. Sevil Atasoy ile “Karanlığa Yolculuk”

Üsküdar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevil Atasoy da “Karanlığa Yolculuk” isimli programda gerçeklerden yola çıkarak adli olayları ele aldığı aynı isimli kitabından bölümler okuyacağı programda bu alana ilgi duyan radyo severlere seslenecek. Adli Bilimler Uzmanı Prof. Dr. Sevil Atasoy, her perşembe 23:00 - 00:00 arasında yaşanmış gerçek cinayet ve hayat hikâyelerini bu kez dinleyiciye radyo aracılığıyla aktaracak.

Üsküdar Üniversitesi Radyosu’nun bir başka programı ise “Emrah Korkunç ile Günaydın Üsküdar” olacak.

Üsküdar Üniversitesi stüdyolarından hafta içi her sabah 09:30- 10:30 saatleri arasında dinleyicilerle buluşacak programda günün gelişen olayları, magazin, spor, sanat konuları ele alınacak.



http://radyo.uskudar.edu.tr/ adresinden dinlenebilen ÜÜ Radyo Twitter, Instagram, Facebook ve Youtube üzerinden interaktif olarak da dinleyicilere ulaşılacak. Program kayıtlarının tekrarları da web sitesinin podcast bölümünden dinlenebilecek.