Reklam PR
10 Oca 2017 13:13 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:22

Yeni bir ajans kuruldu: Medialine

Medialine, doğru pazarlama ve iletişim stratejileri ile birleştirdiği medya planlama ve satın alma hizmeti sayesinde, müşterilerine büyük pazar başarıları kazandırmayı hedefliyor.

Medialine, İstanbul Üniversitesi İktisat Bölümü'nde eğitimini tamamladıktan sonra 15 yıl boyunca medya planlama ve satın alma üzerine çeşitli pozisyonlarda görev alan Nilüfer DİV tarafından kuruldu. Ulusal ve uluslararası markalara medya planlama ve satın alma, analiz ve ekonometrik modelleme, medya değerlendirme ve raporlama hizmetleri veren Medialine, genç ve dinamik kadrosuyla sektöre yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor.

Ajansın kurucusu ve Medialine Ajans Başkanı Nilüfer DİV, " Hepimiz biliriz ki iyi fikirler, iyi bir etki bırakır. Bu fikirleri doğru hedef kitleye, doğru zamanda ulaştırmak, sadece iyi olan etkiyi bambaşka bir boyuta taşıyarak mükemmelleştirir. İşte bizim görevimiz bu iyi fikirleri ulaşılmak istenen mükemmel noktaya taşımak. Medialine olarak, iş ortaklarımızın gücüne güç katacak stratejiler geliştiriyoruz" dedi.