Gündem
30 Mayıs 2017 11:26 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:43

Yeni Akit'in başındaki ismi öldüren damadın fotoğrafları ortaya çıktı!

Yeni Akit Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel'i öldüren kızı Esma Karanfil'i de ağır yaralayan damadı Cemil Yavuz Karanfil motosiklet tutkunu ve maceracı kişiliğiyle tanınıyor.

Türkiye Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel'in cinayeti ile sarsıldı.

Kadir Demirel kızı Esma ile damadı Cemil Yavuz Karanfil arasındaki kavgayı yatıştırmak için gittiği evlerinde öldürüldü.

Damat Cemil Yavuz Karanfil olaydan sonra elindeki kanlı bıçakla evden çıktı. Komşularına müdahale etmeyin diyerek yürüdü gitti. Damadın karakola gidip teslim olduğu öğrenildi.

Peki kimdir Cemil Yavuz Karanfil ve cinayeti neden işledi, olaydan 3 gün önce neredeydi?



MOTOSİKLET TUTKUNU

Kadir Demirel'in damadı Cemil Yavuz Karanfil Marmara Üniversitesi mezunu. Damadın mesleği ise Makina mühendisliği. Kayınpederini öldürüp eşini de yaralayan damat Cemil Yavuz Karanfil bir motosiklet tutkunu.



BAŞAKŞEHİR'DE OTURUYORDU

Kadir Demirel'in kızı Esma Karanfil ile evli olan Cemil Yavuz Karanfil, Başakşehir'de oturuyordu.



7 AY ÖNCE BOŞANMA DAVASI AÇMIŞLARDI

Cemil Yavuz Karanfil ile eşi Esma Karanfil arasında sorunlar vardı. Çift 7 ay önce boşanma davası açmışlardı. Ancak çiftin arasındaki sorunların böylesine korkunç bir son getireceğini kimse tahmin edememişti.

Son olayda Cemil Yavuz Karanfil, eşi Esma ile sonu cinayetle bitecek bir kavgaya tutuştu. Kavga o kadar büyüktü ki Akit Gazetesi'nde o sırada çalışmakta olan Kadir Demirel'e telefon gitti.



TESLİM OLDU

Kadir Demirel 'Acil bir işim çıktı' diyerek gazeteden fırlayıp kızının evine gitti. Kızıyla damadının kavgasını yatıştırmaya çalışan Kadir Demirel, kendisini bir anda damadı ile kavga ederken buldu. Damadı Cemil Yavuz Karanfil bıçağı çekip onu karın boşluğundan bıçakladı.

Kadir Demirel'i öldüren damat Cemil Yavuz Karanfil, araya giren eşi Esma Karanfil'i de bıçakladı. Ardından da evden elindeki kanlı bıçakla çıkıp karakola giderek teslim oldu.



SOSYAL MEDYADAN 3 GÜN ÖNCEKİ PAYLAŞIMI

Damadın 3 gün önceki görüntüsü: Kadir Demirel'i cinnet anında öldüren damadı Cemil Yavuz Karanfil, 3 gün önce arkadaşları ile buluşmuştu. Üniversite arkadaşları ile iftar yapan Cemil Yavuz Demirel facebook hesabından paylaştığı fotoğrafların yanına şunları yazmıştı;