Polemik & Kulis
23 Şub 2018 18:45 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:02

Yeliz Yeşilmen önce özür diledi ardından verdi veriştirdi! (Medyaradar/Özel)

Seda Sayan’ın programında kullandığı bir ifade nedeniyle Roman vatandaşları ve CHP’li Özcan Purçu’yu kızdıran Yeliz Yeşilmen’den açıklama geldi.

Yeliz Yeşilmen’in Show TV’de yayınlanan Seda Sayan’la programında, “Benim ne bir çingeneliğim ne bir görgüsüzlüğüm var” demesi Roman vatandaşların tepkisine neden olmuştu. TBMM’nin ilk roman  vekili olan CHP İzmir milletvekili Özcan Purçu, ünlü oyuncu için sert sözler içeren bir yazılı açıklama yapmış ve özür beklediğini dile getirmişti.

EVDE OTURUP KADIN PROGRAMI…

Tepkilerin ardından Yeliz Yeşilmen kişisel instagram hesabından bir video yayınlayarak özür diledi. Ancak Yeşilmen’in özür dilerken sarf ettiği bazı sözler yeni bir tartışmanın da fitilini ateşleyecek cinsten.
Yeşilmen özür videosunda CHP’li roman vekil Purçu’yu hedef alarak, “Meclis gündemine benim sözlerimden öte kadın cinayetleri, çocuk tacizi gibi konuları getirelim. Oturup kadın programı izlemeyelim” dedi. 



 

Sayın vekili me sevgiler saygılar .Beni yanlış anlamış .Yinede özrümü diledim.Nacizane tavsiyem vekilime evde kadın Programı izleyip cımbızla kelime çekmek yerine lütfen kadın cinayetleri ve çocuk tacizcileri ile uğraşsınlar

yelizyesilmen (@yelizyesilmen)'in paylaştığı bir gönderi (

)
(MEDYARADAR ÖZEL)