Polemik & Kulis
01 Mar 2018 14:32 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:03

Yavuz Bingöl'ün Erdoğan sevdasının sırrı ortaya çıktı! (Medyaradar/Özel)

AK Parti iktidarına yakınlığı ile bilinen ünlü türkücü Yavuz Bingöl’ün kızının TRT’ye program yaptığı ortaya çıktı.

Medyaradar’ın ulaştığı bilgilere göre; Bingöl’ün 1986 yılında, ilk evliliğinden dünyaya gelen kızı Sinem Türkü Bingöl, TRT ekranlarında 5 Şubat’ta yayın hayatına başlayan ‘Evlilik Okulu’ programının yapımcısı.

REYTİNGLERDE ÇOK BAŞARISIZ
2017 yılında 2 ortağı ile birlikte ‘Bey Film Yapım’ isimli bir şirket kuran Sinem Türkü Bingöl, kısa sürede TRT ile anlaşıp hafta içi her gün gündüz kuşağında yayınlanan bir program yapmayı başardı.
TRT 1 ekranlarında saat 14.30’da yayına giren programın reytinglerde oldukça başarısız bir grafik çizmesi ise dikkat çekici.

TRT SORULARI YANITLAMADI
TRT’den konu ile ilgili bilgi almak isteyen Medyaradar ekibinin soruları cevapsız bırakıldı.
Bu yüzden şu an için Bingöl ailesinin TRT’ye programı ne kadara sattığı ile ilgili somut bir rakama ulaşılamadı.



146 MİLYON LİRA ZARAR
Geçtiğimiz aylarda Sayıştay, TRT’nin yıllık 146 milyon lira zarar ettiğini açıklamış ve daha fazla iç yapımlara yönelmesini tavsiye etmişti.

Sözcü yazarı Murat Muratoğlu, ocak ayında kaleme aldığı bir köşe yazısında TRT’de 7 bine yakın çalışan olduğunu ve bunlara yılda 700 milyon lira maaş ödendiğini dile getirmişti.

PSİKOLOG, MANKEN, YAPIMCI
Amerika'da Okul Öncesi Çocuk Psikolojisi okuyan ve bir dönem de mankenlik yapan Sinem Türkü Bingöl’ün daha sonra Türkiye’ye dönüp iş yaşamında babası Yavuz Bingöl’le birlikte hareket ettiği biliniyor.



YANDAŞLIK SUÇLAMASI
Türkiye’deki muhalif yayın organları ünlü türkücü Yavuz Bingöl’ü sık sık ‘Yandaş’ olmakla eleştirirken, kendisi bu eleştirilere ‘Yandaş değil uyumluyum’ cevabını veriyor.

Basına verdiği röportajlarda Erdoğan sevgisini her fırsatta dile getiren Bingöl ayrıca 2016 yılındaki, “Erdoğan'la olan yakınlığım bazılarının ağrına gitti. Erdoğan'ı sevmek suç mu? Son nefesime kadar Erdoğan'ın yanındayım” sözleriyle uzun süre gündem olmuştu.

MEDYARADAR/ÖZEL