Reklam PR
07 Nis 2017 16:02 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:36

Yataş Grup’un yeni iletişim ortağı Excel oldu!

Excel İletişim ve Algı Yönetimi, Yataş Grup ve bünyesindeki Yataş Bedding ve Enza Home’un stratejik iletişim ortağı oldu.

Excel İletişim ve Algı Yönetimi, Yataş Grup ve bünyesindeki Türkiye'nin yatak, mobilya ve ev tekstili alanlarında lider markaları Yataş Bedding ve Enza Home’un stratejik iletişim ortağı oldu.

Her geçen yıl yurtiçi ve yurtdışı mağaza yatırımlarıyla dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Yataş Grup; kalitesi, yenilikçi ve fonksiyonel tasarım anlayışı ile yürüttüğü faaliyetlerinin stratejik iletişim çalışmalarını, Nisan ayı itibariyle Excel İletişim ve Algı Yönetimi ile yürütecek.

Yataş, gelişen teknolojisi ve günden güne artan üretim kapasitesiyle genç ve dinamik bir firma olarak; yatak, mobilya ve ev tekstili sektörlerinde liderlik pozisyonunu muhafaza etmek için kendi alanında "ilk"leri gerçekleştirmeye devam etmektedir. Değişen ve yenilenen mağazacılık anlayışıyla mağaza yapılanmasında iki farklı konsepte geçen Yataş, bu iki konsept ile yatak ve mobilya uzmanlığını, modern mağazacılık vizyonuyla birleştirerek, tüketicilerine en kaliteli alışveriş deneyimini sunmaktadır.

Hizmet verdiği marka ve kurumlara özel somut çözümleri, yenilikçi fikirler ve ölçülebilir sonuçlarla sunan Excel İletişim ve Algı Yönetimi, Nisan ayı itibariyle Yataş Grup’un stratejik iletişim çalışmalarını yürütecek ve iletişim liderliğini üstlenecek.