Gündem
16 Eki 2014 16:05 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:49

Yaşar Nuri Öztürk Gülgün Feyman'ı şoke etti! Şerefsiz şeytan çocuğu!

Kanserle mücadele eden Yaşar Nuri Öztürk uzun bir aradan sonra ekranlara çıktı. Gülgün Feyman'a konuk olan Yaşar Nuri Öztürk küfürlü sözleriyle spikeri de şoke etti.

Profesör Doktor Yaşar Nuri Öztürk programda IŞİD ve gündeme dair sivri dilini konuşturdu. Öztürk hakkında çıkan "Onu namaz kılarken görmedik" söylemine ise küfürlü ve çok ağır bir yanıt verdi. Gülgün Feyman duydukları karşısında şaşkınlığını 'Ooo!!!' diyerek ortaya koydu. 

ŞEREFSİZ ŞEYTAN ÇOCUĞU

Öztürk canlı yayında aynen şunları söyledi;

-"Biz onu namaz kılarken görmedik’ diyenler, şerefsiz şeytan çocuğudur, şer ve şirkin zinasından doğan çocuklar bunlar, şer ve şirkin zinasından doğan p.çler diyorum ben bunlara. Ben namazımı noter huzurunda kayda geçirip sana mı gönderecektim göresin diye.”

KANSER AMELİYATI VE ÖLÜM

IŞİD üzerine konuşan Yaşar Nuri Öztürk'e, Gülgün Feyman 'Hiç tehdit aldınız mı?" diye sorunca 'Yahu bırak bunları sokak lafları bunlar" karşılığını verip şunları söyledi;

-Tehdit ne alacağım ben dünyanın en ağır kanser ameliyatını geçirmiş adamım 3.5 sene önce. Tehdit al sana tehdit., Ölmek için büyük hadiselere gerek yok. Benim çok arkadaşlarım var banyo yaparken ayağı kaydı gitti. Ortadan ayırsan benden iki tane çıkardı. Vaktiniz gelmişse emaneti teslim edeceksiniz. Ben bunun hesabı içinde değilim. Vakti gelen 'emaneti teslim edin' denildiğinde teslim ederim. Çünkü ben emanete hıyanet etmedim. Mezarlıktan girdiğim anda oraya berbat etmediğim güzel şeylerle karşılaşacağım ümidini taşıyorum. Vakti geldi mi bahanesi ne olur bilemem. Hayvanlar gibi yalınızı yer suyunuzu içer yatarsınız."

PENTAGON DANIŞMANI İLE NE KONUŞTU?

Milletvekilliği döneminde Pentagon başdanışmanı Rubin'in kendisine geldiğini belirten Yaşar Nuri Öztürk, 'Cin gibi zeki bir Yahudi 4 saat konuştuk" dedikten sonra aralarında geçen diyaloğu aktardı.