Magazin
16 Eki 2017 09:26 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:11

Yasak aşkın faturası! Gülben Ergen'in reklamları rafa kalktı!

Yaşadığı yasak aşk Gülben Ergen’i zor duruma sokmaya devam ediyor.

Başlattığı 'Çocuklar Gülsün Diye' kampanyasından Milli Eğitim Bakanlığı’nın çekilmesinin ardından reklam yüzü olduğu marketler zincirinden de veto yedi.

Güneş'te yer alan habere göre son günlerin çok konuşulan ismi Gülben Ergen yaşadığı yasak aşkın cezasını çekiyor. Evli olduğu dönemde başka bir erkekle ilişki yaşadığı iddialarıyla gündemden düşmeyen Ergen, başlattığı yardım kampanyasından ilk darbeyi yemişti.

‘Çocuklar Gülsün Diye’ projesine öncülük eden Ergen, Milli Eğitim Bakanlığı’nın projeden çekilmesiyle büyük bir şok yaşamıştı. Yeşim Salkım ve Seren Serengil’in açıklamalarıyla ortaya çıkan evli iş adamı Tolga Dugles ile yaşadığı aşkın faturası artmaya devam etti.

Yaşanan onca hadisenin ardından insan içine çıkamayan Gülben Ergen, çareyi de mahkemeye gitmekte buldu. Yeşim Salkım ve Seren Serengil’e hakaret davası açtı ve dilekçesinde “Ben Türkiye’nin tanınan ve sevilen bir sanatçısıyım, çıkan haberlerin de kaldırılmasını istiyorum” ifadelerine yer verdi.

Reklamları rafa kalktı

Kariyeri boyunca yaptığı imaj çalışmasını yasak aşk yüzünden yerle bir olması yetmiyormuş gibi rol aldığı reklamlardan da çıkarıldı.