Polemik & Kulis
08 Mar 2018 17:04 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:04

Yapımcı Medyaradar’a açıkladı: “Bordo-Bereliler 2: Afrin” setinde para krizi var mı?

‘Bordo Bereliler 2: Afrin’ setinde para krizi yaşandığına ilişkin iddialar sonrası yapımcı Erdoğan Yaprak’tan Medyaradar’a açıklama geldi.

Bordo Bereliler Suriye filminde Fikret Astsubay rolünü canlandıran oyuncu Sedat Mert’in parasını alamayınca film setinden ayrıldığı iddia edilmişti.

İşte o iddialar sonrası filmin yapımcısı Erdoğan Yaprak, Medyaradar ekibine çok özel açıklamalarda bulundu.

ESKİ PR’CIYI SUÇLADI
Yapımcı Yaprak, para krizi iddialarının asılsız olduğunu, oyuncu Sedat Mert ile yalnızca 1 gün çalıştıklarını söyledi. Sette yaşanılan problemlerden ötürü oyuncu Mert ile yollarını ayırdıklarını ve ödeminin hemen yapıldığını dile getiren Yaprak, ortaya atılan bu iddialar için ise bir dönem PR işlerini için birlikte oldukları Hakan Altut’u suçladı.

KARALAMA KAMPANYASI
Altut’la geçtiğimiz yıl verimsiz PR çalışması yüzünden aralarında bir problem oluştuğunu söyleyen yapımcı Yaprak, “Kendisi verimsiz çalışmasının yanı sıra filmin yapımcısı olduğunu söyleyip piyasada kişisel menfaat elde etmeye çalıştı. Benim bütün bunları öğrenmemin ardından olaylı bir şekilde yollarımız ayrıldı. Şu an setimizde her şey yolunda gidiyor. Ortaya atılan bu iddialar tamamen Altut’un karalama kampanyasından başka bir şey değildir” ifadelerini kullandı.