Televizyon
15 Oca 2012 20:23 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:13

YALAN DÜNYA'NIN REYTİNG BAŞARISINI ŞAMPANYAYLA KUTLADILAR!

Yalan Dünya, ilk bölümüyle reytinglerde birinci olmayı başardı.. Dizi ekibi, bunu pasta ve şampanyayla kutladı.

KANAL D’nin merakla beklenen yeni dizisi “Yalan Dünya”, önceki akşam ekrana gelmeye başladı. Gülse Birsel’in hem senaryosunu yazdığı hem de Beyazıt Öztürk’le birlikte başrolünü üstlendiği dizinin ekibi, ilk bölümü önceki akşam W Hotel’deki Hokka Restoran’da hep birlikte izledi. Ekip, dizinin finalinde pasta kesip şampanya patlattı. Çıkışta soruları yanıtlayan Gülse Birsel, “Dizinin ilk bölümü bizim için çok iyiydi. Elimizden geleni yaptık” dedi. Beyazıt Öztürk’ün “Beyaz Show”un canlı yayını olduğu için katılamadığı kutlamaya gelenler arasında “Fatmagül’ün Suçu Ne?” dizisinin Mukaddes Yenge’si Esra Dermancıoğlu ile “Kuzey Güney”in Ali’si Rıza Kocaoğlu ve sevgilisi de vardı.   
       
BU DİZİ ÇOK BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATACAK  

Mekândan ilk ayrılan, Altan Erkekli oldu. Kutlamaya oğlu Can’la katılan ünlü oyuncu, “Bu dizi çok büyük başarılara imza atacak” diye konuştu. Acelesi olduğunu belirten Erkekli, “Eşim altı aylık hamile ve evde bizi bekliyor” diyerek oğluyla birlikte evinin yolunu tuttu. Dizide Kıvanç Tatlıtuğ kadar ünlü bir oyuncuyu canlandıran Sarp Apak ise gecenin sonlarına doğru mekândan ayrıldı. Çıkışta muhabirlerle sohbet eden Apak, “Kıvanç Tatlıtuğ’u arayıp sormadım ‘Nasıl bir duygu bu kadar ünlü olmak?’ diye ama ben beş yıl önce ile şu anki halimi kıyasladım. Beş yıl önce beş arkadaşımla aynı evde oturuyor, kirayı ödemeye çalışıyorduk. Bugün buralara geldiğime hâlâ inanamıyorum” dedi.

Sosyal medya diziyi konuştu

“Yalan Dünya”, ilk bölümden sosyal medyaya damgasını vurdu. Twitter kullanıcılarının gündemindeki dizi, 10’uncu dakikada Türkiye’de, 12’nci dakikada ise dünyada “trending topic”, yani en çok konuşulan konu oldu. Mehmet Ali Birand, Hande Yener, Rıza Kocaoğlu, Can Bonomo, Ayşegül Aldinç, Bade İşçil, Şebnem Bozoklu, Ceyda Düvenci ve Tolga Güleç gibi birçok ünlü isim de Twitter’da diziyle ilgili övgü dolu yorumlar yaptı. Ayşegül Aldinç sayfasına “Bartu Küçükçağlayan yıkılıyo”, Mehmet Ali Birand “Bu dizi beni çok keyiflendirdi doğrusu. Kaçırmayın derim”, Rıza Kocaoğlu da “Işıl ışıl bir dizi, pırıl pırıl bir kadro, 10 numara 5 yıldız” yazdı. “Yalan Dünya” dışında Gülse Birsel, Nihal Yalçın ile Gupse Özay’ın canlandırdığı Nurhayat karakteri ve Bartu Küçükçağlayan’ın oynadığı Orçun karakteri de “trending topic” oldu.

Hürriyet