Magazin
12 Ara 2017 15:30 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 01:51

Yakışıklı oyuncu, yönetmenin ölüm haberini sahnede aldı!

Atv’de yayınlanan Kanatsız Kuşlar dizisinin başrol oyuncusu Ümit İbrahim Kantarcılar, geçtiğimiz gün öğrencilerle buluştu.

Atv’de yayınlanan Kanatsız Kuşlar dizisinin başrol oyuncusu Ümit İbrahim Kantarcılar, geçtiğimiz gün Karadeniz Teknik Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü öğrencilerinin düzenlediği Mozaik Söyleşileri etkinliğinde öğrencilerle buluştu.

Kantarcılar, dün evinde vahşice katledilerek öldürülen yönetmen Kemal Uzun’un vefat haberini sahnedeyken aldı.

Söyleşiyi yarıda bıraktı

Ünlü oyuncunun başrolünde yer aldığı ‘Kanatsız Kuşlar’ dizisini de yöneten Kemal Uzun’un vefat haberini alan Kantarcılar sahnede göz yaşlarına hakim olmadı ve söyleşiyi yarıda bırakmak zorunda kaldı.

‘Alkışlarınız, ona armağan olsun’

Önceki gün partneri Melis Tüzüngüç ile sete giderken trafik kazası geçirdiği halde öğrencilerin davetini kırmayıp Trabzon’a giden Ümit Kantarcılar, vefat eden usta yönetmen için; “Az evvel babamızı, hocamızı kaybettiğimizin haberini aldım. Çok güzel bir insandı. Şimdi onsuz ne yapacağımı düşünüyorum. Alkışlarınız, ona armağan olsun. Mekanı cennet olsun.” ifadelerini kullandı.

Ayakta durmakta güçlük çektiği gözlemlenen ve ğrencilere katılımı için teşekkür eden Kantarcılar, ilk uçak ile İstanbul’a dönerek Adli Tıp Kurumu’na gitti.