Gündem
24 Eki 2012 18:17 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:18

WTA TENİS ŞAMPİYONASINDA ŞOK! PETRA KVITOVA ÇEKİLDİ!

Ünlü tenisçi Petra Kvitova, şampiyonadan ani bir kararla ayrıldı. İşte nedeni..

Petra Kvitova, rahatsızlığı nedeniyle TEB BNP Paribas WTA Championships İstanbul’dan çekildi. Kvitova’nın Beyaz Grup’taki yerini turnuvanın yedek oyuncularından Samantha Stosur alacak

TEB BNP Paribas WTA Championships’te ilk maçlar oynandı. Turnuvanın ilk gününde 3 maça sahne olan Sinan Erdem Spor Salonu’nda heyecan doruktaydı. Kortta sırasıyla; Agnieszka Radwanska-Petra Kvitova, Serena Williams-Angelique Kerber, Maria Sharapova-Sara Errani maçları oynandı.

Büyük çekişmenin yaşandığı maçlarda Radwanska Kvitova’yı 6-3 ve 6-2’lik setlerle, Williams Kerber’i 6-4 ve 6-1’lik setlerle, Sharapova ise Errani’yi 6-3 ve 6-2’lik setlerle mağlup etti.

Turnuvada yarın ise; Williams-Li Na, Azarenka-Kerber, Sharapova-Radwanska maçları oynanacak. İlk maç saat 17.00’da başlayacak.

Sharapova Sinan Erdem’i inletti

Turnuvanın ilk gününde maçlara büyük ilgi gösteren seyirciler her maçı dikkat ve coşkuyla takip etti. Özellikle Williams ve Sharapova’nın maçlarında seyircilerin oyunculara sağladığı motivasyon üst düzeyde oldu. Özellikle Sharapova her çığlığı sonrası, Türk tenisseverlerin büyük desteği ile karşılaştı.