Televizyon
27 Şub 2015 09:21 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:05

Wilma Elles hangi diziyle ekrana dönüyor?

Türk seyircisinin 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisinde 'Caroline' karakteriyle tanıdığı Wilma Elles bir dizinin kadrosuna katıldı.

Seyircinin ‘Öyle Bir Geçer Zaman Ki’ dizisinde ‘Caroline’ karakteriyle sevip tanıdığı, ABD’de çekilen ‘The Wolf and the Serpents’ adlı filmde başrol oynamış olan ve geçtiğimiz günlerde Almanya’nın Düsseldorf kentinde gerçekleşen ‘Avrupa'nın  En İyileri Ödül Töreni’ nde ‘En İyi Kadın Sinema Oyuncusu Ödülü’ne layık görülen Wilma Elles, şimdi de ES Film ve Maya Film ortak yapımı çekilen TRT’nin sevilen dizisi ‘Filinta’ ile ekranlara geri dönüyor.

11. Bölümde konuk oyuncu olarak geldiği Filinta’nın çekimlerinde samimiyeti, uyumluluğu ve yeteneğiyle dizinin kadrosuna dahil olan Alman asıllı güzel ve yetenekli oyuncu;  ‘Anita’ adında 1800’lerin son döneminde Avrupa’nın en ünlü şarkıcısı ve dansçısı rolünde izleyenlerin karşısına çıkacak.  Osmanlı Devletine bir dizi konser vermeye gelen, ünü ve cazibesiyle tüm erkeklerin göz bebeği ancak Alman fanatizmi ile ülkesi için yapamayacağı şeyin olmadığı tehlikeli bir kadın olarak hikayeye dahil olan Wilma Elles’in yanı kadroya yine bir başka ünlü oyuncu ve model Alona Kral’da katılıyor.

‘Kaçak’tan Filinta’ya

Wilma Elles gibi Türkiye’de yaşamayı ve oyunculuk yapmayı seçmiş bir diğer oyuncu olan Alona Kral’da, ‘Filinta’nın kadrosuna konuk oyuncu olarak gelerek kalıcı olan bir diğer oyuncu. Seyircinin onu en son ‘Kaçak’ dizisinde bir Rus Mafyasının koruması olarak izlediği, aynı zamanda Uğurkan Erez modellerinden olan Kral, diziye ‘Vivian’ karakteriyle dahil oldu. Anita’nın (Wilma Elles) sağ kolu, yardımcısı ve dansçısı olarak onun tek güvendiği kişi olarak dizide yer alacak olan Kral’ı seyirci, Filinta’da, en az Anita kadar cazibeli ve kadınlığını kullanarak birçok şeyi elde edebilecek bir karakter olarak izleyecek... Dizinin bu iki cazibeli karakteri Osmanlı üzerine oynanacak oyunların arkasında sürpriz bir şekilde yer alacaklar.

Gerek kadrosundaki yeniliklerle gerek konusundaki çarpıcı içeriği ve sürpriz konuk oyuncularıyla seyirciyi her bölümde bir kez daha şaşırtmayı başaran ‘Bir Osmanlı Polisiyesi - Filinta’ kadrosuna dahil ettiği iki güzel oyuncusu 3 Mart Salı akşamı seyirciye ilk kez ‘Merhaba’ diyecek.

Yönetmenliğini Gökhan Erkut’un yaptığı, senaryosunu Altuğ Küçük’ün üstlendiği; Onur Tuna, Serhat Tutumluer, Mehmet Özgür, Damla Aslanalp, Naz Elmas, Kayra Şenocak, Yosi Mizrahi, Hakan Yufkacıgil, Bülent Alkış, Kamil Güler, Kemal Topal, Serhan Ernak, Kemal Zeydan, Alican Bayhan, Emre Canpolat, Ceren Yılmaz, Feyza Işık, Umut Kırcalı, Ceyhun Ergin, Çağrı Erceber gibi tiyatro, sinema ve dizi dünyasının sağlam oyuncu kadrosunu bir araya toplayan ‘Filinta’ 3 Mart Salı akşamı 20.00’de TRT1’de…