Gündem
26 Şub 2015 09:46 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:05

Bakan ile polemiğe Cem Yılmaz da katıldı!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile LÖSEV arasındaki ‘lösemi hastanesi’ tartışmasına Cem Yılmaz da katıldı.

Yılmaz, LÖSEV’in Türkiye’nin en donanımlı onkoloji kentini yapmak için hayata geçirdiği ‘Bir Tuğla da Sen Koy’ kampanyasına Cem Yılmaz da destek veriyor.

Sağlık bakanlığı’nın “Biz 100 yataklı hastane için izin verdik” diyerek, LÖSEV’in kapasiteyi 400 yatağa çıkarma başvurusunu reddetmesi, Cem Yılmaz’ı kızdırdı. Vakfın “Bir Tuğla da Sen Koy” kampanyasının da destekçilerinden olan ünlü komedyen, son gelişmelere Twitter üzerinden kendi üslubuyla tepki gösterdi: “Ah Cem ah, kanserde iyileştirme oranını yüzde 92’ye ulaştırmış bilim adamlarına inanıp ne gidersin desteğe! Allah akıl fikir versin bana. Hasta yakınlarıyla görüştük, hastalarla görüştük, hepsi ‘Gerek yok abi’ dediler. Atladık uçağa geri döndük hemen. Birini iyilik yaparken görürsem hemen uyaracağım. Neşenizden bir şey kaybetmeyin. Elle tutulmaz, gözle görülmez güzellik, huzurlu bir tebessüm gibisi yoktur. Ben güler yüze inanıyorum artık, gerisine bakmıyorum.”

GERÇEĞİ BİLMİYOR

Öte yandan, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ise Yılmaz’ın bu mesajına basın mensupları karşısında yanıt verdi. Müezzinoğlu, “Ben bir sanatçı ile polemiğe girmem. Sanatçı olarak güzelliğe hayran kalması normal. Ben sadece güzelliğe bakmam, planlama ve adaleti hesaba katarak çalışmam gerekir. Kendisi gerçekleri bilmiyor” dedi.