Magazin
21 Oca 2017 13:30 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:24

Volkan Demirel'in eşinden şaşırtan metrobüs itirafı!

Volkan Demirel'in eşi Belçika güzeli manken Zeynep Demirel, hayatının bilinmeyen detaylarını anlattı

Volkan Demirel'in eşi ve aynı zamanda 2008 Belçika Güzeli manken Zeynep Demirel, Sabah gazetesine konuştu. Eşi Volkan Demirel'in agresif tavırlarına, eşinin kıskançlığıyla hayatının kısıtlandığı iddialarına ve evlilik hikayesine değinen ünlü manken, Donald Trump ile fotoğrafının geçmişini de anlattı.

'VOLKAN, GÜZELLİK YARIŞMASINA KATILMAMI GEREKLİ BULMUYORDU'

Yaklaşık 7 yıldır Türkiye'de yaşayan ve Volkan Demirel ile evliliğinden Yade isminde bir kızı bulunan Zeynep Demirel ilk olarak mankenlik kariyerinden bahsetti. 2008 yılında birinci seçildiği güzellik yarışmasına Volkan Demirel ile tanıştıktan sonra katıldığını belirterek, "2008'de Volkan'la çıkmaya başladım. Volkan katılmamı çok gerekli bulmuyordu. Ama istediğim için flört aşamasında olduğumuz için sözünü çok geçiremedi bence. Volkan'la çıkmamızdan bir yıl sonra Belçika Güzeli seçildim." ifadelerini kullandı.

"BENİ GÖRDÜ, TELEFONUMU İSTEDİ"

Eşiyle tanışma hikayesini değinen ünlü manken, "Tatillerde Türkiye'ye gelirdim. Yine İstanbul'da ablama gelmiştim. Yakın bir kız arkadaşımın doğum günü için toplanmıştık. Arkadaşımın erkek arkadaşı da, Volkan'ın okul arkadaşıymış. Volkan davetli olmadığı halde tesadüfen o mekandaymış. Burada beni gördü. Sonra telefonumu istedi. Böyle başladık." dedi.

'VOLKAN KISKANÇ BİR EŞ'

"Volkan Demirel kıskanç bir eş mi?" sorusune "Evet" cevabı veren Demirel, "Yeri geldiği zaman tabii ki de kıskanır. Geçmişte bir mekanda şişe kırmasının benim yüzümden olduğu yazılıp çizilmişti. Asla benimle ilgili değildi. İstediğim bir şey olursa tabii ki destekler. " sözlerine yer verdi.

"HALK OTOBÜSÜNE BİNDİM, METRO VE METROBÜSE HALA BİNERİM"

Özellikle Volkan Demirel'in, kendisini kıskançlığı nedeniyle hayatını kısıtladığı haberleri hakkında konuşan ünlü manken şu ifadeleri kullandı:

"Volkan benim hayatımı kısıtlıyormuş gibi bir algı var. Özgürlüğüme düşkün birisi olarak, çok fazla gözönünde, ön planda olmayı sevmiyorum. Özgürlüğümün kısıtlanmasını istemem. Hâlâ pazara gidiyorum. İlk kez pazara gittiğimde haber olmasına da çok şaşırmıştım. İstanbul trafiğinde araba kullanmaktan gerçekten nefret ediyorum. Okula iki vasıtayla gidebilsem hiç araba kullanmam. Halk otobüsüne bindim. Metro ve metrobüse hâla binerim. Toplu taşımayı seviyorum. Burada insanları gözlemlemek hoşuma gidiyor. Ama bir konuda birkaç kez uyarırsa, dikkate alırım. Fazla karışmadığı için uyarıyorsa, haklıdır derim."

DONALD TRUMP OTELDE YANINA GELİP 'NASILSIN' DEDİ

20 Ocak'ta başkanlık koltuğuna oturan ABD başkanı Donald Trump ile fotoğrafı sosyal medyada yayılan Zeynep Demirel, bu fotoğraf hakkında da konuştu. "Belçika Güzeli olarak katıldığım Kainat Yarışması'nın olduğu otelde Trump da ailesiyle kalıyordu. Korumaları "Bay Trump sizinle fotoğraf çektirmek istiyor" dediler. Ayaküstü diyaloğumuzda, "Nasılsın" gibi sorular sordu. Bu paylaşımım, kendisini destekliyor ya da desteklemiyor anlamında değildi. Bu fotoğrafın orijinali bende yok. Blog'lardan bulmuştum. " diyerek fotoğrafın hikayesini anlattı.