Reklam PR
30 Tem 2018 14:04 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:47

Vodafone'dan skandal Mesut Özil kararı! Reklamdan çıkardı...

Dünyanın önemli telekomünikasyon şirketlerinden Vodafone'un Alman milli futbol takımındaki kariyerini sonlandırma kararı alan Mesut Özil'e ambargo uygulama kararı aldığı iddia edildi.

Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil, Dünya Kupası'nda yaşanan başarısızlığın kendisine fatura edilmesinin ardından yaptığı açıklamada "Kazandığımızda Alman, kaybettiğimizde ise göçmenim" diyerek uygulanan baskıyı anlatmış ve Almanya Milli Takımı'nı bıraktığını açıklamıştı.

Başarılı futbolcu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile çektirdiği fotoğraftan sonra Almanya'da ırkçı saldırıların hedefi haline gelmişti.

Mesut Özil'e bu yaşananların ardından bir darbe de Vodafone Almanya'dan geldi.

VODAFONE'UN REKLAM KAMPANYASI KARARI

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, Vodafone'un Mesut Özil'i reklam kampanyasından çıkardığı iddiasını içeren bir mesajı sosyal medya hesabından paylaştı.Vodafone Türkiye'den açıklama isteyen Yeneroğlu, şunları yazdı:

"Şirketin imajı zarar görmesin gerekçesiyle Vodafone Almanya Mesut Özil ile hazırladığı reklam kampanyasını iptal etmiş. VodafoneTR'nin bu duruma bir izahatı vardır elbette…"