Reklam PR
28 Oca 2014 20:56 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:54

Vodafone'dan basın mensuplarına özel tarife!

Dijital Dönüşüm Hareketi'ni başlatan Vodafone, basın mensuplarına sunduğu tarifesini yeniledi.

Yeni 'Red Basın Tarifesi'ne geçen basın mensuplarına, ayda sadece 39 lira karşılığında yurt dışı dahil her yöne 1000 dakikakonuşma, 1000 SMS ve 2 GB internet kullanım hakkı tanınıyor.

Basın mensupları, her yöne dakikaları ile 21 Vodafone ülkesindeki tüm numaraları ek ücret ödemeden arayabiliyor. 23 ülkedebulunduklarında ise günlük 9,90 TL’lik ek ücretle tarifelerindeki dakika, SMS ve internetin tamamını sanki Türkiye’deymiş gibi kullanabiliyor.

Tarifeye geçen basın mensupları, ücretsiz Back-up kişisel asistanlık hizmeti, 1 sinema biletine 1 bilet hediye, restoran indirimleri, özel müşteri hizmetleri, VIP havaalanı transferi, Budget’tan araç kiralamada %50 indirim, ücretsiz lounge ve mobil destek ekibinden ücretsiz faydalanıyor.

Vodafone’un bu özel tarifesinden faydalanmak isteyen basın mensuplarının sarı basın kartları ya da kurum yazılarıyla Vodafone Cep Merkez’lerine gelmeleri yeterli oluyor. Kampanyadan Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü listesinde yer alan tüm yayın organları çalışanları faydalanabiliyor. Vodafone’un mevcut Basına Özel Tarifesi’nden halen faydalanan basın mensupları ise otomatik olarak yeni tarifeye geçiş yapıyor. 

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Süel, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Ülkemizin dijital dönüşümüne liderlik etme vizyonuyla çalışıyoruz. Mobil teknolojiyi en çok kullanan kesimlerden biri olan basın mensuplarına 2 yıl önce sunduğumuz basın tarifesi büyük ilgi görmüştü. Şimdi bu tarifemizi çok daha geliştirerek Vodafone Red dünyasının avantajlarını da basın mensuplarının kullanımına sunuyoruz. Red Basın Tarifesi ile basın mensuplarının yurt içinde ve yurt dışında mesleklerini konforlu ve sorunsuz biçimde icra etmelerinin yanı sıra, onlara teknolojinin küçük mucizelerini de deneyimleme fırsatı sunmaktan mutluluk duyuyoruz.”