Televizyon
18 Eki 2013 14:30 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:42

VELİAHT'IN SUNUCUSU MURAT BAŞOĞLU KISKANÇLIK KRİZİNE GİRDİ!

atv'de yayınlanan yarışma programı Cumartesi günü yeni bölümüyle ekrana gelecek.

Veliaht, 19 Ekim Cumartesi (yarın) iddialı bir bölümle ekrana geliyor. Veliaht’a geçen hafta katılan Emre Altuğ ve veliahtı Muharrem Öztürk, yakışıklılıklarının yanı sıra iddialı müzik çıkışlarıyla sosyal medyanın gündemine otururken Deniz Seki’de Veliaht’ın çekimleri sırasında evlilik teklifi almanın heyecanını yaşadı. Deniz Seki, Veliaht’ın çekimlerine nişan yüzüğü ile geldi ve yüzüğünü jüride yer alan sanatçı dostlarına göstererek mutluluğunu paylaştı. Kamera arkasında bol kahkaha ve neşenin hakim olduğu Veliaht’ın bir başka ünlü konuğuda Çağla Şikel oldu. Çağla Şikel, annesi ve teyzesiyle birlikte eşi Emre Altuğ ile çok inandığı Veliahtı Muharrem’e destek olmak için çekimlerdeydi. Çağla Şikel, ön sıralardan eşini ve Veliahtı Muharrem’i heyecan içerisinde izledi. Emre Altuğ ise Kayınvalidesi ve Çağla’nın annesinin kendisini izlemesinin ayrı bir heyecan yarattığını söyledi.
 
Daha ilk bölümde yakışıklılığıyla genç kızların kalbinde taht kuran Muharrem ise, çok sevdiği Çağla ablasının bu desteğinin onu çok mutlu ettiğini söyledi.
 
MURAT BAŞOĞLU’NUN KISKANÇLIK KRİZİ
 
Yarışmanın sunuculuğunu üstlenen Murat Başoğlu, Emre Altuğ’un veliahtı Muharrem’in bu kadar yakışıklı olmasının kendisinde kıskançlık yarattığını söyledi. Emre Altuğ ile yakışıklılık üzerine tatlı bir atışma yapan Murat Başoğlu, esprileriyle izleyenleri gülme krizine soktu.
 
NÜKHET DURU VE KUBAT’TAN MUHTEŞEM DÜET...

Veilaht’a bu hafta katılan Pop müziğin kraliçesi Nükhet Duru, Veliaht’ı ile keyifli bir show sergiledi. Nükhet Duru’nun veliahtı sahnede canlı performansla piyano çaldı, Duru eşlik etti. Veliaht’ın yeni jürisi Nükhet Duru, programda Kubat’la da muhteşem bir düet yaptı. Programın bir başka sürprizi ise Kutsi-Emre Altuğ düeti oldu.
 
Her biri birbirinden ünlü ve kendi alanının en başarılı isimleri, müzik dünyasındaki tahtları için seçtikleri Veliahtlarla 19 Ekim Cumartesi akşamı 20.00’da Atv ekranlarında seyirciyle buluşacak.