Televizyon
08 Kas 2013 16:35 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:44

VELİAHT'DA BU HAFTA GÖZYAŞI, KAHKAHA, GERİLİM, DANS HEPSİ BİR ARADA!

Ünlülerin kendi seçtikleri Veliaht'ları ile yarıştıkları Veliaht, bu hafta ilginç bir bölümle ekrana gelecek.

Yayın günü değişen Veliaht’ın bu hafta 10 Kasım Pazar akşamı 20.00’da gelecek bölümünde gözyaşı, kahkaha, gerilim, dans hepsi bir aradaydı. Deniz Seki ve Cengiz Kurtoğlu’nun gözyaşlarına boğulduğu bu bölümde, çok duygusal anlar yaşandı. Sürpriz ve beklenmedik bir ismin elendiği Veliaht’da, elenen sanatçı kulisinde hıçkırıklarla ağladı. Kutsi’ye “Odun gibisin sen” diyen Nükhet Duru’nun, Kutsi’yi dans ettirme çabaları stüdyoyu kahkahaya boğdu. Nükhet Duru’nun elinden kurtulmaya çalışırken “Neredesin Rafet, gel beni kurtar” diye espri yaptığı sırada sürpriz bir şekilde Rafet El Roman stüdyodan içeri girerek herkesi şaşırttı. Rafet El Roman’ın Harmandalı Oyunu jüriyi ve seyirciden büyük alkış alırken, diğer jüri üyeleri de kendini sahneye atarak dansetti.
 
Yayın günü değişen Veliaht, bu hafta 10 Kasım Pazar günü 20.00’da yayında olacak. Yeni bölüm çekimlerini tamamlayan Veliaht, bu bölümde seyircileri şaşırtacak. Daha önce jürinin sert tartışmalarıyla gündeme gelen Veliaht’da bu hafta hüzün ve gözyaşı vardı. Cengiz Kurtoğlu ve Deniz Seki’nin göz yaşları stüdyoda herkesi duygulandırdı. Her zaman enerjisi ve esprileri ile tanınan sunucu Murat Başoğlu’nun da gözlerinin dolduğu bu duygusal sahnelerin nedeni magazin basınında da önümüzdeki hafta çok konuşulacak gibi görünüyor.
 
RAFET EL ROMAN’DAN HARMANDALI : VİDEO

Veliaht’ın bu haftaki sürprizi ise Rafet El Roman oldu. Finale yükselen ve programa 17 Kasım’da başlayacak Final bölümü ile dahil olacak olan Rafet El Roman, Kutsi’nin “Neredesin Rafet, kurtar beni” dediği anda sürpriz bir şekilde stüdyoya girdi. Büyük şaşkınlık yaşayan Kutsi, “Adamın adını andım, buraya geldi. Rafet, korkuyorum ben senden!.” diyerek şaşkınlığını dile getirdi. Rafet El Roman, muhteşem bir Harmandalı oyunu sergiledi. Yarışmanın Final bölümü için sabırsızlıkla gün saydığını söyleyen Rafet El Roman, “Televizyon başında izlerken yerimde duramıyorum. Hem övmek istediklerim var hem de Nükhet hanım gibi kalkıp şöyler bir sirkelemek istediklerim var. Finalde koltuğa oturmayı ve Onur’la şarkı söylemeyi çok özledim. “ dedi.