Televizyon
27 Eyl 2017 10:31 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:08

Vedat Milor'den olay tweet! NTV'deki programını neden bıraktı?

Yemek eleştirmeni Vedat Milor'un NTV'de yayınlanan programını neden bıraktığı merak konusuydu. Milor'un programı bırakma nedeni attığı bir tweetle ortaya çıktı.

Geçen yıl NTV’deki Tadı Damağında isimli yemek programına sürpriz bir şekilde son verilen yemek eleştirmeni Vedat Milor, yeni program yapıp yapmayacağına ilişkin dikkat çeken ifadeler kullandı.

Sosyal medya hesabından Fransa Nice’teki bir restorandan tatlı tanıtan Milor, Alican Eker isimli bir takipçisinin “Abi tekrardan program yapacak mısın” sorusuna, önce “Teklif gelmez” diyerek yanıt verdi.

ŞARAP İÇMEYİ BIRAKIP BİRİLERİNİN LOKANTASINI ÖVERSEM...

Takipçisinin, “Üzücü :/ gerçekten sizden bir şeyler öğreniyorduk artık buralardan ne kaparsak” yanıtına karşılık veren Vedat Milor, “Şarap içmeyi bırakır ve birilerinin lokantalarını översem teklif gelir ama haysiyet gider” ifadelerini kullandı.

İşte Milor’un takipçisine verdiği yanıtlar:



Geçen yıl programına son verilmesinin ardından Vedat Milor sosyal medya hesabından "iş harici İstanbul'da hiçbir lokantaya dana bifteği için gitmem" demiş ve bu yorum Nusret'in sahibi Ferit Şahenk'e gönderme olarak yorumlanmıştı.

O dönemde ortaya atılan iddialara göre; Vedat Milor'un NTV'deki programının bitirilmesi de yine patron Ferit Şahenk'in sahibi olduğu Zuma restorandı. Milor ne zaman ki Zuma'ya dair objektif ve eleştirel bir program yaptı, restoranın sahibi Şahenk işte o zaman Milor'u NTV'den kovdu.