Gündem
30 Tem 2010 13:01 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:30

VE BEKLENEN SON NİHAYET GERÇEKLEŞTİ! ŞULE ZEYBEK, YİĞİT BULUT'U BOŞADI!(MEDYARADAR/ÖZEL)

Yıllardır Kanal D'de öğle haberlerini hazırlayıp sunan Şule Zeybek, arası uzun zamandır bozuk olan eşi Habertürk TV Genel Yayın Yönetmeni Yiğit Bulut'tan boşandı.

Halen Habertürk televizyonunun başında olan Yiğit Bulut, medyada kendini gösterme fırsatını, Şule Zeybek ile evlendikten sonra buldu. Eski bakanlardan Namık Kemal Zeybek’in kızı olan Şule Zeybek’in annesi Aydın Doğan’ın eşi Sema Doğan’ın kardeşi. Yani Şule Zeybek, Aydın Doğan’ın yeğeni.

Doğan ailesine damat olduktan sonra Yiğit Bulut hem Vatan Gazetesinde köşe yazmaya, hem de CNNTürk de program yapmaya başladı. Yani birileri Yiğit Bulut’a “ Yürü ya kulum “ demişti.

Doğan Grubu’nda yıldızı parlayan Yiğit Bulut, Habertürk TV’ye transfer olur olmaz, 180 derece dönüş yaparak, Doğan Grubu aleyhine yazmaya ve konuşmaya başladı.Yiğit Bulut, yıllardır çalıştığı Doğan Grubu’na adeta savaş ilan ederek, eski grubunu yerden yere vurmaya başladı..

Yiğit Bulut’un hızlı dönüşümü, Bulut çifti için de sonun başlangıcı oldu. Şule Zeybek,  daha önce verdiği bir röportajda yaptıklarını eşine yakıştırmadığını söylemişti :

 “ Yiğit, haksızlığa uğradığını düşünüyor. Doğrudur, haksızlığa uğradığı noktalar oldu. Ama bu böyle diye daha büyük haksızlığa imza atmamalıydı. O, haklıyken haksız konuma düştü benim gözümde.”

Aydın Doğan’ın, kızları kadar çok sevdiği yeğeni Şule Zeybek’e, yaşanan gerilimden etkilenip aile düzenini bozmaması yönünde verdiği öğütler de işe yaramadı. Çünkü bu olay, karı koca arasındaki derin karakter farkını da ortaya çıkarttı. Oluşan uçurum, aşılamaz boyutlara vardı.

Çocukları için yaptıkları denemeler de sonuçsuz kalınca çift, geçen hafta boşandı. Tek celsede biten davada, 1 yaşındaki çocuklarının velayeti anneye verildi.

MEDYARADAR/ÖZEL