Televizyon
25 Nis 2017 11:05 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:38

'Vatanım Sensin' dizisine 2 ünlü isim

Kanal D ekranlarında beğeniyle takip edilen 'Vatanım Sensin' dizisinin 25. bölüm fragmanı yayınlandı.

Kanal D'nin sevilen dizisi 'Vatanım Sensin'in yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda 2 sürpriz ismin diziye dahil olduğu görüldü. Biri Mustafa Kemal'in emriyle İzmir'e gelen kadın komutanı canlandıran Demet Evgar, diğeri ise usta oyuncu Hüseyin Avni Danyal oldu.

'VATANIM SENSİN'DE SÜRPRİZ ÜSTÜNE SÜRPRİZ

Geçen haftaki bölümde Albay Cevdet'e hamile olduğunu söyleyen Azize hemşire herkesi heyecanlandırdı. İzleyici yeni bölümü dört gözle beklerken diziye Demet Evgar ve Hüseyin Avni Danyal'in diziye dahil olduğu görüldü.



Başrollerini Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Onur Saylak'ın paylaştığı Vatanım Sensin'e ilerleyen bölümlerde Okan Yalabık, Şebnem Hassanisoughi, Saadet Işıl Aksoy ve Fatih Artman katılmıştı. İddialı dizi oyuncu kadrosuna sürpriz isimler katmaya devam ediyor.

Vatanım Sensin'e yeni bölümlerden itibaren Demet Evgar ve Hüseyin Avni Danyal da katılıyor. Son olarak Zengin Kız Fakir Oğlan ve Cesur Yürek'te rol alan Hüseyin Avni Danyal ile son olarak 1 Kadın 1 Erkek dizisiyle yıldızı parlayan ünlü oyuncu Demet Evgar da artık Vatanım Sensin'de rol alacak.

Hüseyin Avni Danyal dizide Rıza Paşa'ya, Demet Evgar ise Kara Fatma lakaplı Fatma Seher karakterine hayat verecek.



'VATANIM SENSİN'İN YENİ BÖLÜMÜ 27 NİSAN'DA

'Vatanım Sensin'in yeni bölümü 27 Nisan Perşembe akşamı Kanal D'de izleyici ile buluşacak.