Polemik & Kulis
27 Ağu 2017 21:46 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:05

Vatan Şaşmaz'ı kim, nasıl vurdu? Ünlü sunucuyu vuran kadın kim?

Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz, Beşiktaş'taki Conrad Otel'de Filiz Aker isimli bir kadın tarafından öldürüldü. Aker daha sonra aynı tabancayla intihar etti.

 Beşiktaş'ta lüks bir otelde 2 ceset bulundu. Cesetlerden birinin kadın, birinin erkek olduğu öğrenildi. Ölü olan erkeğin Vatan Şaşmaz olduğu belirtildi. Sırtından vurulan ünlü sunucuya Filiz Aker'in Vatan Şaşmaz'a silahla 4 ateş ettiği öğrenildi. Ardından Aker'in de kendisinin canına kıydığı belirtildi.

Beşiktaş’ta lüks bir otelde sunucu Vatan Şaşmaz ve bir kadın ölü bulundu. Şaşmaz'ı sevgilisi Filiz Aker'in vurduğu ardından da intihar ettiği öne sürüldü.

Milliyet'te yer alan habere göre, Vatan Şaşmaz ile Filiz Aker odada tartışmaya başladıktan sonra  Aker, kaçmaya çalışan Vatan Şaşmaz'a arkasından 3-4 el ateş ederek öldürdü. Daha sonra da silahı kafasına doğrultarak tetiği çekti ve intihar etti.

Silah sesini duyan otel personeli odanın kapısını kırarak içeri girdi ve korkunç manzara ile karşılaştı.

Olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekipler sevk edildi. Olay yeri inceleme ekipleri de olay yerine çağrıldı. Ekiplerin cenazeler üzerindeki incelemesi sürüyor. 





Vatan Şaşmaz'ı öldürdüğü belirlenen Filiz Aker'in Facebook ve Instagram sayfasında Vatan Şaşmaz ile fotoğrafları görülüyor...



Öte yandan Filiz Aker'in sosyal medya hesaplarındaki paylaşımlarında silahlı fotoları da dikkat çekiyor...