Magazin
31 Tem 2015 14:09 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:46

Ünlülerin menajeri hayatını kaybetti!

Bir dönem İbrahim Tatlıses ve Bülent Ersoy'un menajerliğini de yapan Hasan Bora, Adana'da evinde geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti.

Bir dönem İbrahim Tatlıses ve Bülent Ersoy'un menajerliğini yapan 66 yaşındaki Hasan Bora, sabaha karşı evinde geçirdiği beyin kanaması sonucu hayata gözlerini yumdu.

1 çocuk babası Bora’nın cenazesi yarın Akkapı Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Hasan Bora'nın ismi İbrahim Tatlıses'in vurulmasından sonra da gündeme gelmişti. Tatlıses polisteki ifadesinde şunları söylemişti:

." “Alacak-verecek meselesi nedeniyle Hasan Bora ile aramızda bir tartışma yaşandı. Bunun üzerine Hasan Bora’nın benim için Abdullah Uçmak’ı tuttuğunu öğrendim. Oğlum Ahmet ile birlikte Hasan Bora ile konuşmak için ofisine gittim. Orada çıkan bir arbede sonucu Abdullah Uçmak ayağından yaralandı. Bu olaydan 4 ay sonra Uçmak’ın talimatıyla adamları ben araçtayken pompalı tüfeklerle saldırıda bulundu. Şikâyetçi oldum."

Daha sonra Abdullah Uçmak husumeti sürdürürken Nuri Sesigüzel aracılığıyla barıştık. Ancak Abdullah Uçmak çevresine benden yüklü miktarda haraç alacağını söylüyordu.