Magazin
14 Tem 2018 16:17 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:45

Ünlülerden Mustafa Ceceli'ye tepki yağdı: "O senin çocuğunun annesi be rezil herif"

Mustafa Ceceli'nin eski eşi Sinem Gedik'in İntizar'la aşk yaşadığı iddiası bugün en çok konuşulan konular arasına girdi.

Magazin dünyası Mustafa Ceceli'nin eski eşi Sinem Gedik'in İntizar'la aşk yaşadığı iddiası ile sarsıldı.

Oğlunun velayetini almak isteyen Mustafa Ceceli, eski eşi Sinem Gedik ile şarkıcı İntizar’ın mahrem görüntülerini internet sitelerine sızdırdı.

Bu olayın ardından ünlü isimlerden de Mustafa Ceceli'ye tepki gecikmedi.

İşte Mustafa Ceceli'ye tepki gösteren ünlü isimler...

Bedük
"Bir sanatçının, bir insanın cinsel tercihi sebep gösterilerek bağlı bulunduğu şirketten kovulması nedir arkadaş? Hangi yılda yaşıyoruz?"

"Yahu yönelim, tercih; kelimelere takılmayın, içerik önemli. Sıkıntı büyük..."

Yeşim Salkım
"İsteyen gay olur isteyen lezbiyen. Sizin gibi kul hakkı yemiyorlar satılık şerefsizler ordusu!"

Mehmet Coşkundeniz
"O senin çocuğunun annesi be rezil herif! Çocuğun büyüdüğünde ne diyeceksin ona? Ya senin ihanetlerin? Polisten kaçtığın geceyi anlatsana!!"

Pucca (Pınar Karagöz)
"Bugün hepimiz magazin şoku yaşadık. Ben hala toparlanamadım, öyle bir işsizlik düşün... Mustafa Ceceli’nin eski eşi ve İntizar olayından bahsediyorum. Şok geçtikten sonra Sinem Gedik’e yapılan yorumlara daha şok oldum. Eski eşinin mahrem görüntülerini basına dağıtıp, kendini tekrar ‘evin nur yüzlü oğlu’ göstermeye çalışan kişi bence gerçekten kötü bir insandır. Ondan gelecek paraları düşünüp, İntizar’ı işten kovan kişi ise korkunç biridir. Kadını yatak odasında kameraya aldırması zaten başlı başına ahlaksızlıktır. Biseksüel olduğu için çocuğu elinden almaya çalışmasından bahsetmiyorum bile. Boşanmadan önce dünyanın en iyi annesi olarak adlandırılıp, ilişkisi yüzünden karalamaya calışmak nedir ya? Sinem Gedik, bilmiyorum bunu okur musun, umarım davan emsal teşkil eder ve sen kazanırsın... Ayrıca Mustafa Ceceli mi İntizar mı deseler İntizar tabii ya."

Ayşe Özyılmazel
"Çocuğunun annesini soktuğun durumdan utanacak mısın? Çocuğuna yarın ne diyeceksin! Ben ahlaklıyım, annen ahlaksız mı? Bunu vicdanına anlatabiliyorsan sorun yok! "

Nilgün Belgün
"Erkekler ve kadınlar hiçbir konuda eşit değil maalesef..."

Murat Dalkılıç
Öte yandan İntizar ve Sinem Gedik'in ilişki yaşadığı yönünde haberlerin çıkmasının ardından Poll Production bir açıklama yayınladı. Şirket yaptığı açıklamayla İntizar'la çalışmayı bıraktıklarını açıkladı. Bunun üzerine Murat Dalkılıç da Poll Production'ın açıklamasını alıntılayarak üstüne de "Maalesef seninle aynı çatı altında olmaktan gurur duyamadım ve duyamayacağım..." notunu düştü. Ancak Murat Dalkılıç'ın takipçileri şarkıcının bu tepkiyi şirkete mi İntizar'a mı verdiğini anlayamadı. 

Esin Övet
"Mustafa Ceceli karısının bir erkekle görüntüsünü bulsaydı aynı terbiyesizliği yapacak mıydı acaba? İşin içine kadın girince hep bir şiddet! Çocukları düşünen yok ne anne ne baba! Başkaları hemen namus bekçiliğine soyunur hatta bayılır. Anne-baba onlara böyle yaparak fırsat veriyor. Mustafa Ceceli bir kez daha gözümden düştün. Video herkesin elinde geziyor. Pes! Oğlunu düşünen bir adam bunun önlemini alırdı. Lütfen çocukları düşünün anneler ve babalar. Kendi hırslarınızı bir kenara bırakın. Bir gün gelecek o çocuk büyüyecek ve senin karşına dikilecek. O çocuğun geleceğini ateşe attın. Mustafa Ceceli bir gün senden hesap soracak. Sakın o günü unutma ve bekle. O gün gelecek. İnşallah biz de görürüz..."

Ezgi Mola
"Aferin size! Her konuda vır vır ahkam kesin ahlak bekçileri! Bize ne insanların özelinden! Bize ne kim kiminle sevişmişten! Ulan adam eşeğe, köpeğe, kediye, çocuğa tecavüz ediyor be! Bunu unutmayın, unutturmayın, gündemde tutun ki yasalar değişsin! Kimsenin tercihine, inandığı şeye karışamayız!"

Berrak Tüzünataç

“Çocuklara, kadınlara, hayvanlara, her türlü savunmasız canlıya her türlü taciz, şiddet ve sapkınlığın yapıldığı, her gün bu türde yeni haberlerin okunduğu bir dönemde artık yetişkinlerin hür iradeleriyle yaşadıkları özel hayat hayatları üzerinden “ahlak” devşirmeyi bıraksak mı? Çok sahte oluyor zira.”