Televizyon
03 Tem 2017 11:28 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:57

Ünlü yönetmen Karga Seven Pictures ile anlaştı! Petekkaya'nın filmini o çekecek! (Medyaradar/Özel)

Red Arrow Entertainment bünyesindeki markaların en güçlülerinden biri olarak kabul gören Karga Seven Pictures, ünlü yönetmen Cevdet Mercan ile anlaştı.

Cevdet Mercan, Karga Seven Pictures Türkiye’de Dramalardan Sorumlu Kreatif Direktör olarak görev alacak. Mercan, Erkan Petekkaya’nın başrol oynayacağı dizinin yönetmen koltuğunda olacak.

Meslek hayatına 2004 yılında TRT için “Şeytan Ayrıntıda Gizlidir” dizisini çekerek başladı. Dizi, “Beyaz İnci TV Ödülleri”nde 7 dalda ödüle aday gösterildi. Daha sonra “Kırık Kanatlar”, “Yersiz Yurtsuz” ve 2007 yılında 78 ülkede gösterilen “Asi” dizilerinin yönetmenliğini üstlendi. “Kasaba”, “Gönülçelen”, “Her Şeye Rağmen”, “Kayıp Şehir”, “Tatar Ramazan” dizilerini de çeken Mercan, son olarak 81 ülkede yayınlanan ve reyting rekorları kıran “Paramparça” dizisinin yönetmen koltuğunda oturdu.

Bu işbirliğiyle ilgili olarak Karga Seven Pictures Türkiye’nin CEO’su Özer Sata; “Cevdet Mercan'ın Karga Seven'ın drama vizyonuna sağlayacağı katkı bizi şimdiden heyecanlandırıyor. Diğer yandan Karga Seven’da Cevdet Mercan'ın dünya çapında daha da başarılı işler yapmasına olanak yaratmayı amaçlıyor. Çok verimli sonuçlar doğuracağı daha başından belli olan bu güzel işbirliği için kendisine teşekkür ediyoruz.” dedi.