Magazin
12 Ara 2017 17:37 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 01:51

Ünlü sunucuya yangın şoku! Canını zor kurtardı!

Ünlü sunucu Ellen DeGeneres, Kaliforniya’da devam eden yangınlar nedeniyle eşi ve evcil hayvanlarıyla birlikte yeni aldığı evini tahliye etti.

Ünlü sunucu Ellen DeGeneres, ABD’nin Kaliforniya Eyaleti’nde bir haftadır devam eden ve şimdiye kadar 56 bin hektarlık alanı küle çeviren yangın nedeniyle, Carpinteria bölgesindeki malikanesini terk etmek zorunda kaldı.

DeGeneres, Twitter hesabından, “Evimiz yangın tehdidi altında. Evcil hayvanlarımızı da tahliye ettik. Herkes için dua ediyor ve muhteşem itfaiye ekiplerine de minnetlerimi sunuyorum” diye yazdı. ABD’li komedyen, terk ettiği malikanesini eşi Portia De Rossi’yle geçtiğimiz ekim ayında 18.6 milyon dolara satın almıştı.

Öte yandan, bölge tarihindeki en büyük beşinci yangın felaketi olarak kayıtlara geçen afette, 200 bin kişi tahliye edilirken, 90 bin ev ve iş yerine de elektrik verilemiyor. Yangının Montecito bölgesine sıçraması durumunda Oprah Winfrey, Jeff Bridges, Drew Barrymore, Rob Lowe ve Patrick Stewart’ın da aralarında bulunduğu isimlerin etkileneceği bildirildi.