Televizyon
11 Eki 2017 12:26 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:11

Ünlü sunucu canlı yayında hesap sordu: Bak Nursel bu ses kaydına ne diyorsun? (Medyaradar/Özel)

Ekranların fenomen isimlerinden Zahide Yetiş, programına katılan bir kadının ses kayıtları eline geçince hesabını canlı yayında sordu.

Show TV’nin ilgiyle izlenen programlarından Zahide Yetiş’le de oldukça ilginç anlar yaşandı.

PROGRAMA ÇIKIP YARDIM İSTEDİ

Nursel Demir, kayınvalidesinin kendisi iye aynı evi paylaşmak istemediği için uyurken üzerine kaynar su ve kızgın yağ dökerek yaktığını iddia ederek Zahide Yetiş’i aramış ve kendisine yardım etmesini istemişti. Yüzü kolları ve vücudunun bir çok yeri haşlanan, aylarca hastanede tedavi gören Nursel Demir’e bir çok estetik ameliyatta yaptırıldı.

SES KAYDI ÇIKTI, ORTALIK KARIŞTI

Canlı yayında programa gelen bir telefon ve daha sonra ortaya çıkan bir ses kaydı ise gündeme bomba gibi düştü. 19 dakikalık ses kaydında Nursel Demir’in kayınvaldesi ile olan görüşmesi olduğu ve bu görüşmede Demir’in Zahide Yetiş’i ve programını kullandığını söylediği belirtildi.  Zahide Yetiş ses kaydını izleyici ile paylaşmasa da duruma sinirlenen Demir, canlı yayını terk etti.

‘BEN PROGRAMIMI KULLANDIRTMAM’

Ünlü sunucu ise “İyi niyeti nasıl kullandığı ortaya çıktı. Zahide Yetiş olarak programıma başvuran herkesi dinler ne söylerlerse onlara inanırım, çünkü ben insanlara güvenmeyi inanmayı seçiyorum. Fakat iyi niyetimi, bu kadar insanın hayır duasını kimseye kullandırtmam” ifadelerini kullandı.



MEDYARADAR/ÖZEL