Magazin
24 Mayıs 2016 17:15 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:33

Ünlü sunucu babasından böyle intikam aldı!

Kelly Osbourne, babası Ozzy Osbourne'un sevgilisi olduğu iddia edilen kadının telefonunu Twitter adresinden yayınladı.

Kelly Osbourne, babası Ozzy Osbourne'un sevgilisi olduğu iddia edilen kadının telefonunu Twitter adresinden yayınladı.

31 yaşındaki TV sunucusu Kelly Osbourne, babası dünyaca ünlü Black Sabbath solisti Ozzy Osbourne ve saç tasarımcısı Michelle Pugh arasındaki ilişki ortaya çıkınca küplere bindi.

KELLY OSBOURNE YAPTIĞINDAN PİŞMAN OLMADIĞI İÇİN TWEET'İNİ SİLMEDİ

İntikam almak için ilginç bir yönteme başvuran Osbourne, babasının sevgilisinin telefon numarasını 'Ucuza oral seks arayan varsa arasın' diyerek Twitter hesabından yayınladı. Telefon numarası, Osbourne'un 4 milyon takipçisi olan Twitter hesabından yayınlandıktan birkaç saat sonra devre dışı kaldı.


Öteki kadın olduğu iddia edilen saç tasarımcısı Michelle Pugh

"HİZMETÇİLERLE YATAKTA BASTIM"

67 yaşındaki ünlü solist Ozzy Osbourne ile 63 yaşındaki eşi Sharon, 34 yıllık evliliğin ardından Mayıs başında ayrıldıklarını açıklamışlardı.

US Weekly'nin haberine göre Sharon, eşinin e-maillerinde gizli aşk mesajlaşmalarını yakalamış ve 'Bunca yıldan sonra olanlara inanamıyorum. Şu an herhangi bir haber okumak ve fotoğraf görmekten kaçınıyorum. Yaraya tuz basmak gibi oluyor' demişti. Boşanmak için avukatlarıyla görüşen Sharon Osbourne'u vazgeçirmek için Ozzy Osbourne'un sevgilisinden ayrıldığını söylemesi ve evliliğini kurtarmaya çalışması da gelen haberler arasında.

Sharon Osbourne, geçtiğimiz mart ayında ilk kez aldatılmadığını, daha önce Ozzy'yi iki hizmetçisiyle yatakta bastığını da açıklamıştı.