Televizyon
05 Ağu 2015 11:20 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:47

Ünlü spikerin kızı feci şekilde can verdi!

İsrailli işadamı ile Kolombiyalı ünlü bir spor spikeri, 11 yaşındaki kızları Sofia ile birlikte geçen ay tatil için Muğla Sarıgerme'ye geldi.

Kolombiya'nın en ünlü kadın spor spikeri ile İsrailli bir işadamının 11 yaşındaki kızları Sofia'nın saçları, tatil için geldikleri Muğla'daki lüks bir otelin kaydırak havuzunda havalandırma motoruna dolanınca, küçük kız yaşamını yitirdi. Kolombiya'nın en ünlü spor spikerlerinden Jacquelıne Cepeda Perez ve İsrailli işadamı eşi Victor Enrıque El Khoury Sejnaui, geçen ay 11 yaşındaki kızları Sofia El Khoury Sejnaui ile birlikte, tatil için Muğla-Sarıgermede'deki lüks bir otele geldi.

SAÇLARINI KESİP ÇIKARDI AMA...

Ailenin kızı, en çok otelin havuzundaki su kaydırağında zaman geçiriyordu. Ramazan Bayramı'nın son günü de anne ve baba havuzun kenarında arkadaşlarıyla güneşlenirken, küçük Sofia yine kaydırağa çıktı. Ancak bu kez hızla havuza düştükten sonra su yüzüne çıkmadı. Kızının yüzeye çıkmadığını gören baba, hemen havuza atladı. Fakat Sofia'nın uzun saçları, havuzun dibindeki havalandırma motoruna dolanmıştı. Bunun üzerine hemen havuzdan çıkan baba, bir makas bulup tekrar havuza atladı ve saçlarını keserek kızını motordan kurtardı. Uzun süre nefessiz kalan küçük kız, havuz başında yapılan ilk müdahalenin ardından Ortaca'daki özel bir hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alındı. Günlerce yoğun bakımda kalan Sofia'nın durumunda bir iyileşme olmayınca baba son çare olarak özel uçakla İsrail'deki ünlü bir doktoru Ortaca'ya getirdi.

ÖZEL UÇAKLA İSRAİL'E...

Küçük kızın durumunu inceleyen ve meslektaşlarından bilgi alan İsrailli doktor, tedaviye İsrail'de devam etmeye karar verdi. Bunun üzerine küçük kız, özel bir hava ambulansıyla İsrail'e götürüldü. Ancak tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Sofia, İsrail'de düzenlenen ve beyaz güvercinlerle beyaz balonların uçurulduğu bir törenle son yolculuğuna uğurlandı. Sarıgerme Jandarma Komutanlığı'nın olayla ilgili başlattığı soruşturma sürerken, ailenin dava açmaya hazırlandığı öğrenildi. Anne Jacquelıne Cepeda Perez'in arkadaşı Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Muslera'nın da olayı duyunca aileyi arayarak üzüntülerini dile getirdiği bildirildi.