Magazin
26 Şub 2015 09:43 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:05

Ünlü şarkıcı ziyaret etti; Deniz Seki'yi çok kötü gördüm

Demet Akalın, Demet Akalın, uyuşturucu madde bulundurma ve temin etme suçundan tutuklu bulunduğu cezaevinden sağlık sorunları nedeniyle sevk edildiği Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'inde tedavi gören Deniz Seki’yi ziyaret etti.Deniz Seki'yi ziyaret etti

Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan cezaevinde bulunan, ancak yumurtalığındaki kist nedeniyle hafta başında hastaneye sevkedilen Deniz Seki’nin önceki gün iki ziyaretçisi vardı.

"AĞLADIK, DERTLEŞTİK"
Basın danışmanı Özgür Aras ve şarkıcı Demet Akalın, dünsavcılıktan aldıkları özel izin belgeleriyle Seki’nin Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi’ndeki odasına girdi. Çıkıştahabercilerin sorularını yanıtlayan Akalın, “Arkadaşımı moralsiz ve çok kötü gördüm. Sonuçta zor bir operasyon geçirdi. Ayağa bile kalkamıyor. Biraz ağlaştık, dertleştik, inşallah iyi olacak” diye konuştu.

"SONUÇLARI BEKLİYORUZ"
Basın danışmanı Özgür Aras ise Seki’nin pataloji sonuçlarıyla ilgili karamsar bir tablo çizdi. “Laboratuvar sonuçları henüz gelmedi, bekliyoruz. Ama kötü bir sonuç bekleniyor” diyen Aras, “Kanseri mi kastediyorsunuz?” sorusuna şöyle yanıt verdi: “Evet, kanser.”