Magazin
20 Eyl 2017 17:55 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:08

Ünlü oyuncunun yeğeniymiş! Miss Turkey 2017'de sürpriz isim!

Miss Turkey 2017 Güzellik Yarışması, 1 ANTV'de yayınlanacak.

Oyuncu Itır Esen'in kendisiyle aynı ismi taşıyan yeğeni Itır Esen, Miss Turkey yarışmasında finale kaldı.



Yaklaşık iki yıldır podyumlarda boy gösteren genç manken halasının izinden gitmeye karar verdi. Miss Turkey 2017'ye katılan Esen, yüzlerce yarışmacının arasından finale kalmaya hak kazandı.



20 finalistin yer aldığı yarışmada ter dökecek olan 1999 doğumlu genç Itır Esen'e usta sanatçıdan da büyük destek geldi. Esen, sosyal medya hesabından yayınladığı mesajda yeğenine başarılar diledi.



Genç manken bugüne kadar Zeynep Tosun, Özgür Masur, Meltem Özbek, Çiğdem Akın, Zeynep Erdoğan gibi ünlü modacıların defilelerinde görev aldı.

Türkiye'nin en güzel kızı 1 ANTV'de seçiliyor

Miss Turkey 2017 Güzellik Yarışması, Ekin Olcayto’nun sunumuyla 1 ANTV ekranlarında 21 Eylül Perşembe akşamı saat 20.00'de yayınlanacak.



Miss Turkey 91 yıl sonra evine dönüyor

İstanbul’un en değerli tarihi binalarından Cercle d’Orient’ı eski ihtişamına kavuşturan, Emek Sineması’nı sürdürülebilir bir anlayışla gelecek kuşaklara aktaran; kültür, sanat, eğlence, moda ve gastronominin merkezi Grand Pera, 21 Eylül gecesi Miss Turkey güzellik yarışmasına ev sahipliği yapacak. 1926’da Türkiye’nin ilk güzellik yarışmasının yapıldığı Emek Sahnesi’nde, birbirinden güzel 20 genç kız, ilk dörde girmek için yarışacak.

Miss Turkey heyecanı

Beyoğlu’nun tarihi atmosferinde Grand Pera Emek Sahnesi’nde gerçekleşecek Miss Turkey 2017 ile dünyada düzenlenecek yarışmalarda Türkiye’yi temsil edecek dört güzel belirlenecek. Özlem Süer tarafından tasarlanan gece kıyafetleri ve Cihan Nacar imzalı mayolar, koreograf Yasin Soy’un sanat yönetmenliğinde sahnelenecek.

1 ANTV ekranlarında 21 Eylül 2017 Perşembe akşamı 20.00’de yayınlanacak olan Miss Turkey 2017 Güzellik Yarışması’nın merakla beklenen final jürisi açıklandı. Jüride; Sanatçı Meyra Ilıcak, Can Sandıkçıoğlu, Güneri Civaoğlu, Tan Sağtürk, Özlem Süer, Amine Gülşe, Ali Alp, Estetisyen Bülent Cihan Timur gibi çok değerli isimler yer alıyor.