Magazin
07 Eyl 2016 17:11 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:31

Ünlü oyuncudan olay yaratan mesaj: özür diledi!

Dizi oyuncusu Selin Şekerci'nin Fenerbahçe’nin Hello Kitty ile sponsorluk anlaşmasıyla ilgili paylaşımı olay yarattı.

Dizi oyuncusu Selin Şekerci, Fenerbahçe’nin Hello Kitty ile sponsorluk anlaşmasıyla ilgili Twitter hesabından yaptığı paylaşım sosyal medyada gündem oldu.

Twitter hesabından “Ay dur telaştan şunu yazmayı unuttum, Fenerbahçe Hello Kitty anlaşmasını gönülden tebrik tebdsjdksjsj ahahahahaha” yazan 27 yaşındaki Şekerci, önce söz konusu tweet'i sildi, ardından özür diledi.




ÖZÜR AÇIKLAMASI
Şekerci sosyal medyadan gelen tepkiler üzerine şu açıklamayı yaparak Fenerbahçilerden özür diledi: “Selamlar her zaman yaptığım şakalardan birini yaparken işlerin bu duruma geleceğini düşünmediğim bir tweet'le ilgili yüzlerce hakaret duyuyorum. Şüphesiz ki amacım bir kurumu aşağılamak yada hakaret etmek değildi. Sadece ironik bir espriydi ve ayrım da gözetmedim, ayrıştırmaya da çalışmadım. Böyle bir durumda kaldığımdan dolayı büyük bir üzüntü duyuyor, bana tehdit savuranlara değil, bunu bir hakaret olarak algılayıp hassasiyet ve üzüntü yaşayan tüm Fenerbahçelilere diyebileceğim tek şey olarak, evet özür diliyorum. Keşke böyle olmasaydı, keşke basit bir şaka bu hale gelmeseydi.”