Magazin
16 Oca 2018 15:45 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 01:56

Ünlü modacının iması, Bülent Ersoy'u çıldırttı! "Köpeğin önüne koysan yemez"

Modacı Gülşah Saraçoğlu'nun takıları için "sahte" imasında bulunmasına sinirlenen Bülent Ersoy, canlı yayına bağlanıp ağır ifadeler kullandı.

Magazin D'nin konuğu olan modacı Gülşah Saraçoğlu, sanatçı Bülent Ersoy'un takılarının sahte olduğunu ima etti, ortalık karıştı.Programa bağlanan Bülent Ersoy, Gülşah Saraçoğlu'na ateş püskürdü.

İşte Bülent Ersoy'un Gülşah Saraçoğlu'na söylediği sözler:

"Tabii gerçekse diye bir ifade kullandı. Bu hanıma ben bir soruyorum acaba taş uzmanı mı kendisi? Taa kilometrelerce mesafeden taşı değerlendiriyor. Bugün taş uzmanları bile öyle hemen anlayamıyor. Öyle yorumlar falan yapmaya kalkmasın. Kaldı ki onun adı tek taştır çocuğum. Sen kim oluyorsun çocuğum?

"MODELDEN ZİYADE İÇİ ÖNEMLİDİR"

Ben bir iki kere dikiş diktirmek zorunda kaldım. Ama riyasız söylüyorum elbisenin modelinden ziyade içi önemlidir. Ne astarı belli ne bir şeyi belli. Sen evvela kendi mesleğinde adam ol da ondan sonra benim taşlarım üzerinde değerlendirme yap.

"KÖPEĞİN ÖNÜNE KOYSAN YEMEZ"

Öyle kendini giydirmekle olmuyor. Başkalarını da giydir, elinde tutmayı bil. Giyilcek gibi deği o elbiseler. Benim elbise taşıyıcılığım olmasa, o diktiğin elbiseleri köpeğin önüne koysan yemez. İşte ayaklar baş olmaya çalışıyor. Kendilerini bir şey zannediyorlar. Aslında hiçbir şey değilsin. İçine sindiremedin mi Nur Yerlitaş'ın büyük imzasını?

İşte, canlı yayında yaşanan o anlar;