Televizyon
30 Mar 2018 08:42 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:07

Ünlü manken ve oyuncu ekranlara geri dönüyor!

Eski manken ve oyuncu Bekleriz, ‘Doğa’nın Seçtikleri’ adlı bir program yapmaya başladı.

Doğa Bekleriz, Türkiye’nin ilk interaktif kadın programıyla izleyicinin karşısına çıkıyor. Bekleriz, ulusal frekanslı Koza TV’de mağaza müşterilerinin de katılımıyla ünlü konuklarını ağırlıyor.

Eski model, oyuncu ve sunucu Doğa Bekleriz, Koza TV’de formatı, sunumu ve yapımı kendisine ait olan ‘Doğa’nın Seçtikleri’ adlı bir program yapmaya başladı. Adana’da çekilen, Türkiye’nin ilk interaktif kadın programı, aynı zamanda Doğa Bekleriz’in kendi Youtube kanalında da izlenebiliyor.

Fazla kiloları verip işe başladı

Doğum sonrası fazla kilolarını kısa sürede vererek zayıflayan Bekleriz, haftanın iki günü ekranlarda olacak. Evlendikten sonra Mersin’e yerleşip mesleğine ara veren ve şimdilerde 1 yaşına giren oğlu Yağız Hasan’ı büyüten güzel sunucu, programını Adana’daki Türkiye’nin en büyük BOSCH mağazasında interaktif olarak gerçekleşiyor.

'Farklı meslek dallarından kadınları konuk olarak ağırlayacağım'

Doğa Bekleriz, mağazayı gezen müşterilerin de katılacağı programda birçok meslek grubundan ünlü isimleri ağırlayacağını belirterek "Hayallerinin peşinde koşan ve bunları yaşları kaç olursa olsun gerçekleştirmiş farklı meslek dallarından kadınları konuk olarak ağırlayacağım. Ayrıca oğlumu büyütürken bir yandan da TV formatları yazdım. Zamanla bunları hayata geçirip özellikle kadınlarımıza yoğun içerikli bilgiler eşliğinde bir anlamda rehberlik edebileceğime inanıyorum." dedi.