Röportaj
21 Nis 2018 12:59 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:10

Ünlü manken Gizem Özdilli'yi utandıran soru: Cinsel ilişkiye ihtiyacın olmuyor mu?

Bir döneme damga vuran mankenlerden Gizem Özdilli, Posta’ya verdiği röportajda özel hayatı hakkında çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Röportajda hayatında biri olmadığını belirten Gizem Özdilli, "Cinsel ilişkiyede mi ihtiyacın olmuyor?" sorusu karşısında afallayarak "Aaa çok ayıp! Kızım annem de okuyacak bu röportajı. Cinsel ilişki falan, bunlar hala bizim ailede tabu. Benim bir tarafım hep utangaç hala. Ne kadar mankenlikten de gelsem, zamanında iç çamaşırı da giysem utangacım işte. Cinsel ilişki konusu beni çok utandırır" yanıtını verdi.

İşte röportajdan öne çıkan başlıklar;

Peki bundan sonra hayatına girecek erkek zengin olmalı mı?


Asla! Kesinlikle Hayır. Yemin ediyorum para hiç önemli değil. Bir adamın bugün parası olabilir, yarın öbür gün her şey tepe taklak olabilir. Hiçbir şeyin garantisi yok ki. Ya da araba çarpar, belden altı sakat kalır. Ama iyi niyetli bir insana asla sırtını dönüp gidemezsin. Zaten artık tüm erkekleri kız kardeşim gibi görmeye başladım.

İki buçuk yıl yalnız kalmak için uzun bir süre. Cinsel ilişkiyede mi ihtiyacın olmuyor?

Aaa çok ayıp! Kızım annem de okuyacak bu röportajı. Cinsel ilişki falan, bunlar hala bizim ailede tabu. Benim bir tarafım hep utangaç hala. Ne kadar mankenlikten de gelsem, zamanında iç çamaşırı da giysem utangacım işte. Cinsel ilişki konusu beni çok utandırır. Ama şunu söyleyeyim: İyi ki erkeklerin rahimleri yok. Bir de o olsaydı, patates çuvalı yerine koyarlardı bizi. Hiç kıymetimiz kalmazdı. Şimdi hiç değilse, "Çocuklarımın annesi" diyerek saygı duyuyorlar. Allah iyi ki onları o kadar şımartmamış.



Çocuk istemiyor musun ?

Olmasını isterim. Geçmişte anne adaylığım oldu. Ama sonucu hüsrandı. Üzerinden çok zaman geçince kabulleniyorsun. Kısmet.

Geçmişte podyumda bebek düşürme olayın olmuştu...

Öyle saçmalık mı olur ya! Ben günde 8-9 defileye çıkarak çok yorulan bir insandım. Belki üç saat uykuyla dört şehir gezerdim. Bu kadar yorulma sırasında gebelikten bihaberdim. Bilmiyordum ve çalışma esnasında gerçekleşti. Ama bu haberi öyle lanse ettiler ki o dönem. Sanki ben podyumda yürürken çocuk düşmüş gibi. Böyle şey olabilir mi ya!



"45 YAŞINDA BEKARSAN BEKARET SORUN OLUR"

Bir de imam nikahı yapmıştın. Çok da tartışılmıştı.


Bugün olsa yine yapardım. Çünkü benim annem hacı. Muhafazakar. Bana da öylesi doğru geldi. Yaptım. Zaten resmi nikah günümüzü almıştık. Ama o sırada ayrıldık.

Hiç aldatıldın mı?

Tabii ki çok kez aldatıldım. Nerede aldattıysa da oraya şutladım hepsini.

Kendini seksi buluyor musun?

Hayır! Nerem Seksi be! Beğeniyorum kendimi ama seksi değilim bence.

Geçtiğimiz günlerde Zerrin Özer "Genç kızlar evlenene kadar bakire kalmalı" dedi. Sen bu konuda nasıl düşünüyorsun?

Zerrin Hanıma büyük saygım var. Belli bir yaş aralığına kadar onunla aynı fikirdeyim. Ama benim gibi 45 yaşına kadar bekar kalırsa kötü tabii hahaha.