Gündem
11 Ara 2014 12:49 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:59

Ünlü komedyene bir cinsel taciz davası daha

Ünlü oyuncu Bill Cosby'e başka bir kadın daha dava açtı.

Altın Küre ve Emmy ödüllü ABD'li komedyen, televizyon yapımcısı ve oyuncu Bill Cosby'e cinsel taciz suçlamasıyla bir dava daha açıldı.

Bir süredir hakkında ondan fazla kadını taciz ettiği iddiaları bulunan ünlü oyuncuya, 1970'te Cosby tarafından uyuşturucu verilerek tecavüze uğradığını savunan Tamara Green de dava açtı.

Ünlü oyuncu ile 1969'da ortak bir arkadaşı aracılığıyla tanışan Green'in 1970'te Los Angelas'taki bir restoranda yemek yerken kendisini iyi hissetmemesi üzerine ünlü oyuncunun verdiği bazı ilaçları aldığı, sonrasında Cosby'nin cinsel saldırısına maruz kaldığı iddia ediliyor.

Uğradığı mağduriyet hakkında ilk defa 2005'te kamuoyunda açıklama yapan Green'in iddiaları üzerine Cosby'nin avukatları bunun saçma ve yalan olduğunu kaydetmişti.

Cosby hakkında daha önce, 1974'te Los Angeles'taki malikanesinde o zaman 15 yaşında olan Judy Huth'a cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla dava açılmıştı.

Ünlü komedyen, son dönemde hakkındaki iddialar nedeniyle bir zamanlar öğrencisi olduğu Philadelphia'daki Temple Üniversitesi'nin mütevelli heyetinden istifa etmişti.