Güncel
05 Ağu 2017 23:23 Son Güncelleme: 20 Kas 2018 00:34

Ünlü isimler "Retro Day"e katıldı

- Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği ve Kent FM iş birliğiyle hazırlanan etkinlik, 1970, 1980 ve 1990'lı yılların ünlü isimlerini bir araya getirdi

İSTANBUL (AA) - Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği (BÜMED) ve Kent FM iş birliğiyle düzenlenen "Retro Day" etkinliğinde, 1970, 1980 ve 1990'lı yılların ünlü isimleri müzikseverlerle buluştu.

Sarıyer'de derneğin üst bahçesinde gerçekleştirilen etkinlikte sahne alan sanatçı Nazan Şoray, güzel bir topluluğun konseri izlediğini belirterek, "Her şey hayal ettiğiniz gibi olsun." dedi.

Şoray, müzik kariyerine ilk başladığı şarkının, “Sana merhaba dedim, elveda diyemem ki" olduğunu dile getirerek, "Sevgili Barış Manço’nun sözü ve müziğini benim için yazdığı, içinde 'Nazo Gelin' diye benim ismim geçen, o modası geçmeyen şarkıyı söyleyeceğim. Bugün ayağımda Barış Manço'nun hediyesi olan özel bir halhal var." ifadelerini kullandı.

"Halhal" ve "Elveda diyemem ki" isimli iki şarkısını yorumlayan Şoray, konsere gelmekle çok iyi yaptığını kaydederek, "Çok mutlu oldum. Bu kadar genç insan benim şarkılarımı baştan sona söyledi. 80'li yılların şarkıları. Ben şaşırdım gerçekten. İnanamadım." diye konuştu.

D&R'ın ana sponsorluğunda yapılan etkinlikte "Kan ve Gül" adlı sevilen şarkısını yorumlayan İskender Doğan, mutluluğunu dile getirerek, "Sizleri, bugünleri tekrar görmek de varmış. Sizleri hiç unutmayacağım. Hoşçakalın." dedi.

"Dilek Taşı" ve "Sürünüyorum" adlı eserleri seslendiren Gülden Karaböcek de "Burada olmaktan mutluyum. Allah ne muradınız, ne umduğunuz varsa inşallah yerine getirsin. Hepinize çok teşekkür ediyorum. İnşallah bir daha bir araya geliriz." ifadelerini kullandı.

Sanatçı Nil Burak da konserde "Yalnızım ben" ile sözleri Cem Karaca'ya, bestesi kendisine ait "Sen de başını alıp gitme" şarkılarını söyledi.

Etkinliğe gelenlere teşekkür eden Burak, gençlerle olmanın çok güzel olduğunu aktararak, kendisini 32 yaşında hissettiğini kaydetti.

Ses sanatçısı ve oyuncu Işıl Yücesoy "Ya Seninle Ya Sensiz", Ferda Anıl Yarkın "Sonuna Kadar", Semiha Yankı "Bir Dakika", Funda "Çaresizim" ve "Affetmem", Seyyal Taner "Son Verdim Kalbimin İşine", Sibel Alaş "Adam", Reyhan Karaca "Gidesim Gelmiyor" adlı şarkıları izleyicilerle hep bir ağızdan söyledi.

Etkinlik kapsamında ayrıca Seyyal Taner, Nazan Şoray ve Nil Burak, hayranları için CD'lerini imzaladı.