Polemik & Kulis
03 Haz 2016 13:22 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:17

Fritöz alev alınca...Ünlü ekran yüzü ölümden döndü! (Medyaradar/Özel)

Ceren Akdağ açtıkları hotdog firması ile katıldıkları Bahçeşehir Üniversitesi Mayıs şenliğinde Athena konseri sırasında çıkan yangında zehirlendi.

En son TRT Haber'de yaptığı programlardan ilham alarak açtığı Jerry's hotdog markasını yaratan Ceren Akdağ,davet alarak katıldıkları şenlikte yan stantta alev alan fritöz ve yanlış müdahale sonucu ölümden döndü.

Eventci organizasyon firmasının ve Bahçeşehir Üniversitesi'nin 16 Mayıs tarihinde düzenlediği festivalde gerçekleşen Athena konseri sırasında çıkan yangın,yan stantta bulunan Akdağ'ın standını mahvetti.



Yangın tüpünü yanlış kullanan organizasyon yetkilileri ile güvenlik orada bulunan Akdağ ve 6 kişinin zehirlenmesine sebep oldu. Ambulans bulunmamasıyla beraber patlama ihtimali bulunan fritöze müdahale edilmeyince yangın tekrar alev aldı ve plastik stant üstleri yandı. Konser alanında bulunan 2000 kişinin canları da tehlikeye atılarak güvenlik önlemi alınmadı. Ekran yüzü ve marka danışmanlığı yapan Akdağ, olaydan sonra sorumluluğun alınmasını ve kimyasal madde bulaşan gıda malzemelerinin zararının karşılanması talebi karşısında sonuç alamayınca soluğu mahkemede aldı.



Allah korudu

Zararlarının tazmini için iyi niyetli ve sulh olma yönündeki yaklaşımlarının kabul görmediğini anlatan Akdağ Medyaradar'a yaşadıklarını şöyle ifade etti;

"Yıllarca gazeteci,televizyoncu,ekran yüzü olarak her yaptığım işte profesyonelliği anlatırken,böyle örtbas edilme yöntemlerini Türkiye'nin her alanında gördüm diyebilirim. Ancak şunu da gördüğümü söyleyebilirim;Hiç bir suç cezasız kalmaz. Kendi adımın ve markanın adının karışmış olduğu bu olaydan çok üzgünüm. Cana kast eden bu olayın sorumluluğunu almayan koskoca Bahçeşehir Üniversitesi'nin de herkesin hayatlarını tehlikeye nasıl attığını söylemek isterim. Biz hakkımızı elbetteki mahkemede alacağız. Ama yaşanılan rezalet bir çok cana mal olabilirdi. Hepimizi Allah korudu. Görüyoruz ki zaten koruyan başka bir şey yokmuş."

MEDYARADAR/ÖZEL