Reklam PR
07 Ara 2015 13:27 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:13

Ünlü ekran yüzü finans sektörüne transfer oldu! Hangi görevi yürütecek? (Medyaradar/Özel)

Dünya ekonomisi, enerji ve dünya bültenleriyle tanınan ünlü ekran yüzünün yeni adresi belli oldu.

Türkiye sermaye piyasalarının köklü kuruluşlarından biri olan Destek Menkul Değerler bünyesine dünya ekonomisi, enerji ve diplomasi alanlarında başarılı haberlere imza atan ünlü ekran yüzü de katıldı.
Selin Şen Saltaş ile Kurumsal İletişim Uzmanlığı görevi Destek Menkul Değerler için anlaştı.

Gazetecilik hayatına Ankara’da başlayan ve yıllardır basın kartı taşıyan Selin Şen Saltaş 2004 yılından bu yana ulusal yayın yapan çeşitli televizyon ve gazetelerdeki çalışmalarının ardından Kurumsal İletişim ve Basın Danışmanlığı alanında çalışmaya başladı.

Yıllarca 24 TV, Star, TRT Türk, TGRT Haber, BHA, Hazar World gibi çeşitli gazete, haber ajansı, dergi ve televizyonda Muhabir, Editör, Haber Müdürü gibi görevler üstlenen Saltaş, Dünya Ekonomisi, Enerji, Diplomasi alanlarında programlar yaptı.

Daha sonra Uluslararası bir Strateji Enstitüsü’nde enerji, ekonomi ve bölge jeopolitiği alanında çalışmalar yapan Saltaş, çok dilli bir enerji-ekonomi dergisinin Haber Müdürlüğü’nü yürüttü. Söz konusu yayında ve uluslararası mecralarda Saltaş imzalı çok sayıda makale ve haber-analiz yayınlandı.

Saltaş, geçtiğimiz yıllarda bir çok geniş çaplı uluslararası Enerji Forumu ile karar alıcı ve akademisyenlerin katılımıyla düzenlenen bir çok yuvarlak masa toplantısının Kurumsal İletişim ve Stratejik Medya Planlaması’nı yürüttü. Selçuk Üniversitesi, İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü mezunu olan Selin Şen Saltaş İngilizce ve Fransızca bilmektedir. Evli ve 1 çocuk annesidir.


MEDYARADAR/ÖZEL