Kitap
17 Şub 2017 13:50 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:29

Ünlü doktordan sağlıklı, fit ve uzun yaşam kılavuzu!

İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Öğretim Üyesi Prof. Dr. Osman Erk’in kaleme aldığı Sağlıklı, Fit ve Uzun Yaşam Kılavuzu “Sağlığını Yeniden Keşfet” kitabı Destek Yayınlarından çıktı.

Kitabında “Yedikleriniz, içtikleriniz ve çevreniz kadar sağlıklısınız" diyen Prof. Dr. Osman Erk, ayrıca diyet ve sağlığa dair de bilimsel bir bakış açısı sunuyor.

Sağlıklı beslenme ve hastalıklar olmak üzere iki bölümden oluşan kitap “Sağlığını Yeniden Keşfet” yediklerinizin, içtiklerinizin ve çevrenizin sağlığınıza olan etkilerini ve sonuçlarını anlatmaktadır. Sağlıklı bir hayat için gerekli olan yaşam tarzı değişikliklerinin nasıl mümkün olabileceğini de örneklerle açıklamaktadır.

“Yaşam tarzınızı değiştirin, toksinlerden uzak durun”

Sağlığa en büyük tehdit çevresel ve içsel toksinlerden, hazır yapay gıdalardan gelmektedir. Toksinlerle dolu bir dünyada yaşıyoruz. Çok fazla boş kalori tüketiyoruz. Hareketsiz bir yaşamımız var, stresli ve gerginiz. Sağlığın korunması, fit ve uzun yaşamak için dengeli ve yeterli beslenme ile birlikte toksinlerden uzak durmak ve yaşam tarzını değiştirmek en önemli unsurlardır. Sağlıklı, fit ve uzun yaşam için gerekli olan yaşam tarzı değişiklikleri ve beslenme modelleri bu kitapta anlatılmaktadır.