Gündem
23 Ağu 2016 11:47 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:29

Ünlü dizi oyuncusu için hastaneden açıklama: Öldü mü?

İsrafil Köse öldü mü ölmedi mi tartışması sürerken son açıklama hastane yetkililerinden geldi.

İstanbul'da önceki gün geçirdiği trafik kazasının ardından kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma alınan ünlü oyuncu İsrafil Köse, bu sabah hayatını kaybetti.

ÖNCE 'ÖLDÜ' SONRA 'YAŞIYOR' DENİLDİ
İsrafil Köse hakkında dün ilk çıkan haberlerde hayatını kaybettiği ifade edilmişti. Köse'nin beyin ölümünün gerçekleştiği belirtilmişti. Akşam saatlerinde gelen haberlerde ise Köse'nin yoğun bakımda tutulduğu ifade edilmişti.

SABAH SAATLERİNDE HAYATINI KAYBETTİ
Yakınları ve arkadaşları Köse’nin hayatını kaybettiği bilgisinin doğru olmadığını aktarmıştı. Acı haber bu sabah saatlerinde geldi. NTV'nin hastane yetkililerinden aldığı bilgiye göre Köse, bu sabah 07.00'da hayatını kaybetti.

BİLGİ KİRLİLİĞİ
Kadıköy'de kendi kullandığı motorla kaza geçiren İsrafil Köse'nin öldüğü açıklanmıştı; ancak bu haber dün akşam saatlerine kadar doğrulanmamıştı.

Oyuncunun tedavi gördüğü Haydarpaşa Numune Hastanesi'ndeki acılı bekleyiş sürerken, oyuncu Çetin Altay, İsrafil Köse'nin durumunun kritik olduğunu ve makinaya bağlı yaşadığını duyurmuştu.

İSRAFİL KÖSE KİMDİR?

20 Şubat 1970 tarihinde Artvin'in Borçka ilçesinde dünyaya gelen İsrafil Köse, İstanbul Üniversitesi Maden Mühendisliği bölümünü bitirdi. İlk ekran macerasını, 1987 yılında TRT'de yayınlanan Belene dizisinde oynadığı Emin rolüyle gerçekleştirdi. O deneyiminin ardından birçok yapımda oyunculuğunu sergileyen İsrafil Köse, Karadeniz insanını yansıtan şivesiyle kısa sürede gönülleri fethetti. Emret Komutanım dizisinde Laz Çavuş Cemal, Sümela'nın Şifresi: Temel ve Moskova'nın Şifresi: Temel filmlerinde Cemil karakterini canlandırdı.