Televizyon
29 Nis 2017 12:13 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:39

Ünlü dizi oyuncusu cezaevine, 300 bin liralık dizi çöpe gitti!

Marmaris’teki evinde yüklü miktarda uyuşturucu yakalatarak tutuklanan sinema ve dizi oyuncusu Selim Erdoğan'ın yeni bir dizide rol aldığı ortaya çıktı.

Sinema ve dizi oyuncusu Selim Erdoğan, geçtiğimiz günlerde jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda  Marmaris’deki evinde yüklü miktarda uyuşturucu yakalatarak tutuklanmıştı. Erdoğan’ın TMC film tarafından mart ayında çekimlerine başlanılan ‘Meryem’ isimli dizide yer aldığı ortaya çıktı.

Sinema ve dizi oyuncusu Selim Erdoğan, geçtiğimiz günlerde jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda  Marmaris'deki evinde yüklü miktarda uyuşturucu yakalatarak tutuklanmıştı.Erdoğan'ın TMC film tarafından mart ayında çekimlerine başlanılan ‘Meryem' isimli dizide yer aldığı ortaya çıktı.

YENİDEN ÇEKİLECEK
Sözcü'den Emre Çevik'in haberine göre bölüm başına 7 bin lira alan oyuncunun önemli rollerden birinde olduğu ve şirketin bu nedenle şu ana kadar çekilen 4 bölümü çöpe attığı ortaya çıktı. Yönetmenliğini Mustafa Şevki Doğan'ın yaptığı dizide Furkan Andıç, Ayça Ayşin Turan, Serenay Aktaş ve Açelya Topaloğlu gibi ünlü oyuncular da yer alıyordu. Çekimlerine yeniden başlanacak dizi için bugüne kadar harcanan 300 bin lira da boşa gitmiş oldu.



Baba olduğunu yeni öğrenmişti
Selim Erdoğan'ın geçtiğimiz ay bir kızı olmuştu. Erdoğan'ın baba olma hikayesi de son derece ilginç. Sosyal medya hesabından tanıştığı bir kadınla birlikte olan oyuncu, baba olduktan sonra DNA testi yaptırmış ve bebeğin kendi kızı olduğunu öğrenmişti.