Magazin
05 Ağu 2017 13:12 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:02

Ünlü bestekar Alaeddin Yavaşça hastaneye kaldırıldı!

Bodrum'da yazlığı bulunan ünlü bestekar ve sanatçı Prof. Dr. Alaeddin Yavaşça, rahatsızlanınca ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Son iki yıldır Turgutreis Mahallesi'ndeki yazlığında yaşayan ünlü bestekar 91 yaşındaki Prof. Dr. Alaeddin Yavaşça, dün akşam rahatsızlandı. Eşi Ayten Yavaşça tarafından çağrılan ambulansla Alaeddin Yavaşça, Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastaneye getirilen Yavaşça'nın yaşlılığa bağlı solunum yetmezliği çektiği öğrenildi.

EŞİ: SAĞLIK DURUMU İYİ

Alaeddin Yavaşça’nın sağlık durumunun iyiye gittiği belirtildi. Yavaşça’nın eşi Ayten Yavaşça, "Solunum ve tansiyonunda olan problemler nedeniyle dün akşam geldik. Tedavilere çok iyi yanıt verdi. Şu anda morali de sağlığı da çok iyi. Sevenleri merak etmesin, endişe edecek bir durum yok. Doktorlarımız 2-3 gün hastanede kalmasını önerdi, biz de kabul ettik. Şu anda iyi, dinleniyor" dedi.

Prof. Dr. Alaeddin Yavaşça son olarak 18 Eylül 2016'da Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği'nde Bodrum Belediyesi Türk Musikisi Derneği Klasik Türk Müziği Korosu tarafından düzenlenen Alaeddin Yavaşça Özel Konserinde sahne almıştı.