Gündem
21 Eki 2014 12:12 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:50

Ünlü aktörden bir garip çağrı: Benim filmimi izlemeyin!

Nicolas Cage başrolünde oynadığı "The Dying of the Light" filminin izlenmemesini ve protesto edilmesini istedi.

Hollywood'un ünlü aktörü Nicolas Cage kendi filmini protesto ederek ilginç bir kampanya başlattı. Nicolas Cage sinamaseverlerden yönetmenliğini ve senaryosunu Paul Schrader'in üstlendiği "The Dying of the Light" filminin izlenmemesini ve protesto edilmesini istedi.
Ünlü Amerikalı aktör gerilim-dram türündeki bu filmin yapımcı şirketinin senaryodaki bazı bölümleri kendilerine danışmadan değiştirildiğini öne sürerek "Benim filmime gitmeyin" çağrısı yaptı.



ANLAŞMA GEREĞİ KÖTÜ AÇIKLAMA YAPAMADI

Sanatçıların sözleşmede yer alan bir madde nedeniyle bu film hakkında sözlü olarak kötü açıklamalar yapamayacaklarını bilen Nicolas Cage, bu duruma da bir çare bularak arkadaşları ile birlikte üzerlerine siyah bir tişört geçirip bunu sosyal medyada paylaştı.

PROTESTOYA YÖNETMEN DE DESTEK VERDİ

Yönetmen Paul Schrader de bu protestolara katılarak "Ne ben ne de filmin bir sanatçısı bu fotoğraflar da dahil bu konuda açıklama yapabiliriz" dedi.
5 Kasım tarihinde ABD'de vizyona girecek olan gerilim türündeki "The Dying of the Light" filminde Nicolas Cage CIA ajanı olan Even Lake'in sırlarla örülü hayatını canlandırıyor.