Televizyon
12 Eki 2015 15:20 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:56

Ümit Karan'dan olay açıklama! 'GS TV, gollerimi sansürledi'

Galatasaray'ın eski futbolcusu Ümit Karan, dün akşam yayınlanan Telegol programında 3 Temmuz sürecine ilişkin çarpıcı sözler söyledi.

SKY 360 kanalında yayınlanan Telegol programında konuşan Ümit Karan'ın gündem yaratacak açıklamaları şöyle:

"Ben çok doluyum aslında. Burada uzun süre konuşurum. Cezaevine gittim, arkamdan o kadar fotoğraf gösterildi ki. Yok o yapıldı, yok bu yapıldı diye. Benim bir arabamın fotoğrafını çekmişler. Hem de evin önünde. Bunun üzerinden dezenformasyon yapıldı. Benim arabam evin önünde durmayacak da nerede duracak?"

" FENERBAHÇE 'NİN ŞAMPİYON OLMASINI İSTEMEZDİM"
"Eskişehirspor-Trabzonspor maçında bir pozisyon oldu. İki seçeneğim vardı. Ya topu Sezer'le buluşturacaktım ya da ben kullanacaktım. Kendim kullanmayı tercih ettim. Kasten bir şey yapmadım ama Fenerbahçe'nin şampiyon olmasını istemezdim. Mahkemede hakim bana "Fenerbahçe'nin şampiyon olmasını ister misin?" diye sordu. Ben de "Hayır istemem" dedim. Çünkü Galatasaraylıyım. Sahada her türlü mücadelemi verdim. Eskişehirspor adına elimden geleni yaptım. Gerisi beni ilgilendirmiyor.

"EŞİMİ 'ŞİKECİ MİSİNİZ?' DİYE KARŞILIYORLARDI"
Ben neysem O'yum. Kendimi çok iyi biliyorum ve kendime çok güveniyorum. Bu futbolu gol atmak için oynuyorum. 4.5 senedir siyah giyiyorum. Beni hapishanede görmek için gelen eşimi, "Şikeci misiniz, örgütçü müsünüz?" diye karşılıyorlardı."

"KAYBOLUP KAÇTILAR"
Dört farklı takımda kaptanlık yaptım. Kaptanlık kolay bir şey mi? Hiçbir kimse çıkıp da 'Ümit böyle bir şey yapmaz' demedi. Eskişehirspor Başkanı'yla (Mesut Hoşcan) her gün görüşüyordum. Çıksınlar da konuşsunlar. Mesut Başkan'la 24 saatimi geçiriyordum. Kaybolup kaçtılar.

"BENİM GOLLERİMLE SEVİNDİNİZ KARDEŞİM?"
Galatasaray TV'de benim gollerimi sansürlediler. Ben, Galatasaray'ı az mı sevindirdim? Benim gollerimle sevindiniz kardeşim! O kadar doluyum ki. Benim gollerimi niye sansürlüyorsunuz, bana güvenmiyor musunuz, ben Galatasaraylı değil miyim?"