Kültür Sanat
18 Eki 2016 23:47 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 18:35

Ümit Besen ve Pamela konseri

- Besen ile Pamela, Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde verdikleri konserde sevilen parçalarını seslendirdi

İSTANBUL (AA) - Şarkıcı Ümit Besen ile Pamela, Atlantis Yapım tarafından düzenlenen "Vestel Gururla Yerli Konserleri" kapsamında müzikseverlerle buluştu.

Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde gerçekleşen konserde konuşan Besen, "36 yıldır sizlerle birlikte mutluyum. Ağlasak da sızlasak da şarkılarla hüzünlensek de sizleri görünce mutlu oluyoruz. Yıllardır alkışlarınızla, duygularınızla ve sevgilerinizle beni kuşaktan kuşağa taşıdınız. Sizleri unutmaya ömrüm yeter mi benim." dedi.

Artık kilo aldığı için sürekli uyarı aldığını anlatan Besen, havaalanında yaşadığı bir anekdotu anlatarak, "Ben ekmek yemiyorum, tabi lahmacunu saymazsak. Önemli olan karakter olarak zayıflamamak." ifadelerini kullandı.

Konserde "Seni Unutmaya Ömrüm Yeter mi?" ve "Alıştım Sana" parçalarında Besen'e eşlik eden Pamela da "Belki farkındasınızdır salonda bugün sadece iki tane pembe koltuk var. Ekim ayı meme kanseri farkındalık ayı. Zorlu PSM ve Türkiye Meme Vakfı ile birlikte iş birliği içerisinde hazırlanan bu iki koltuğun gelirleri vakfa bağışlanıyor." diye konuştu.

Besen konserde, "Nikah Masası", "Kim Dokunduysa Sana", "Tahta Masa", "Dilek Taşı", "İstanbul'da Son Bahar", "Okul Yolu" ve "Dert Bende" gibi unutulmaz parçaları seslendirdi.