Magazin
29 Haz 2016 14:22 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:21

Uğur Yücel yıllar sonra ekranlara geri dönüyor!

Son olarak Aramızda Kalsın dizisiyle ekranlarda boy gösteren usta oyuncu Uğur Yücel yeni bir diziyle geri dönüyor...

Epeydir ekranlardan elini eteğini çeken Uğur Yücel Aramızda Kalsın dizisinden sonra hiç bir yapımda yer almamıştı. Milliyet yazarı Sina Koloğlu, Yücel'in yeni dizisini köşesine taşıdı.

Usta oyuncu, Familya ile ekranlara dönüyor.  Temmuz ayında İzmir’de çekimlerine başlanacak olan Uğur Yücel’in yeni dizisi ‘Familya’nın sürpriz oyuncusu belli oldu. ‘Paramparça’ dizisinde psikiyatrist Ayşe rolüyle diziye veda eden Şükran Ovalı. ‘Paramparça’ dizisine zaten bu şartlarla dahil olmuştu. Yani, yeni sezonda yeni dizisine başlayacaktı ve kısa bir süreliğine ‘Paramparça’yı ziyaret etmişti!

‘Familya’ dizisinin hikayesi 2002 yılında Dünya Kupası’daki Türkiye - Senegal maçında İlhan Mansız’ın attığı golle başlıyor. Herkes büyük bir sevinç yaşarken, hikayede yer alan aile, en acı anını yaşıyor ve dağılıyor. Yücel bu olaydan 14 yıl sonra aileyi yeniden toparlamak için uğraş veren bir baba rolünde. Uğur Yücel dizide ailenin babası iki kızı ve iki erkek çocuğu var.

Torun rolü İftarlık Gazoz'un

Uğur Yücel’in torunu rolünde yıldızı parlayan bir küçük oyuncu var; Berat Efe Parlar. ‘İftarlık Gazoz’daki oyunculuğuyla büyük beğeni alan Parlar’ın bu dizideki performansı merakla bekleniyor.